Ήταν θέμα να γίνει η αποκάλυψη και τελικά.. έφτασε! Αυτοί οι παίκτες είναι το ζευγάρι Survivor και καρφώθηκαν από μια.. πιπιλία!
Και μπορεί οι δυο παίκτες να μην έχουν παραδεχθεί κάτι όμως η σελίδα της Soula Glamorous ο Instagram εντόπισε ένα σημάδι στο του Τζέιμς Καφετζή, που μοιάζει με ερωτικό σημάδι.
Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση πως στο φετινός Survivor έχει γεννηθεί ένας έρωτας μεταξύ δυο παικτών από την Μπλε ομάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας είπε στο Πρωινό πως συμπαίκτες τσάκωσαν το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερά στιγμιότυπα στο δάσος και πως το ειδύλλιο τους είναι εν γνώσει της παραγωγής του Survivor 4.
Τότε όμως ο ίδιος δεν αποκάλυψε τα ονόματα των δυο παικτών.
Στο εν λόγω θέμα, όμως, επανήλθε σήμερα λέγοντας πως το πρώτο ειδύλλιο του φετινού Survivor είναι ο Τζέιμς Καφετζής και η Έλενα Κρεμλίδου.

Το πρώτο ειδύλλιο του Survivor

Μένει να αποδειχθεί αν όντως οι δυο παίκτες του Survivor έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα, καθώς τα spoilers από τον Α δεν επιβεβαιώνονται πάντα με τελευταίο την αναπάντεχη της Βαλέριας , που τα spoilers ήθελαν στη θέση της την Ελενα Κρεμλίδου.