Αντελίνα Βαρθακούρη: Με δάκρυα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

Αυλαία έριξε απόψε το Σου Κου Family κι η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά φορτισμένη, με την Αντελίνα να ξεσπά σε .

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η παρουσιάστρια αρχικά δεν μπορούσε να μιλήσει, αφού ήταν πολύ συγκινημένη ,ενώ στην πορεία πήρε λόγο και δήλωσε για την φετινή της χρονιά στον : «Καταλαβαίνετε με όλα αυτά οι εκπομπές δεν είναι η τηλεόραση. Την τηλεόραση την κάνουν οι άνθρωποι. πάρα πολύ τυχερή που σήμερα συνειδητοποιώ ότι δεν μετανιώνω για αυτήν την υπογραφή που έβαλα εδώ στον ΣΚΑΙ και πήρα την απόφαση να κάνω το Σου Κου Family με τα καλά του και τα κακά του, με σωστές επιλογές ή όχι. Έβαλα την καρδιά μου και την ψυχή μου, αγαπώ όλους κι ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί .

Μεγάλο ευχαριστώ στην Εύη Κουτσαυτάκη για την ευκαιρία που μού και τον Χρήστο Κόμπο που είναι πλέον στον Alpha. Με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε. Στον Λοϊζο Ξενόπουλο που με πίστεψε κι αυτός και δεν είναι κι ο ίδιος στον ΣΚΑΙ. Την θέση τους πήραν η Άλκηστη Μαραγκουδάκη κι η Γιώτα Σπανού κι ελπίζω από το ραντεβού μας να βγει κάτι πολύ καλό και να κερδίσει η γυναικεία δύναμη.»

Στο τέλος η Αντελίνα Βραθακούρη ευχαρίστησε και τους συνεργάτες της εκπομπής αλλά φυσικά και τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, που ήταν στο πλευρό της