Ανεστάλη ως τις αρχές του 2022 η διαδικασία «διαιτησίας» της Νιούκαστλ εναντίον της Premier League

Οι διαδικασίες «» της εναντίον της αναφορικά με απόπειρα εξαγοράς του κλαμπ από σαουραδαβικό fund, που ματαιώθηκε, αναβλήθηκε τις αρχές του 2022 «ζητημάτων γύρω απ’ την παράθεση αποδεικτικών στοιχείων», ανέφερε ο αγγλικός σύλλογος της Δευτέρα (19/07).

Η προτεινόμενη εξαγορά ύψους 305 εκατομμυρίων λιρών (365 εκατ. ευρώ) από μια κοινοπραξία που περιλάμβανε κυρίαρχο ταμείο της Σαουδικής Αραβίας PIF, PCP Capital Partners και τους Reuben Brothers κατέρρευσε τον Ιούλιο του 2020, όταν το επενδυτικό γκρουπ ανακοίνωσε πως δεν θα προχωρήσει το όλο θέμα.

Ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικλ Άλσεϊ, κίνησε νομικές διαδικασίες εναντίον της Premier League νωρίτερα το 2021, κατηγορώντας τη διοργανώτρια αρχή ότι ενεργούσε καταχρηστικά απόρριψη της προσφοράς εξαγοράς της Νιούκαστλ.

«Τα μέρη παρακολούθησαν σήμερα (19/07) μια ακρόαση για την υπόθεση μεταξύ Νιουκάστλ και Premier League» δήλωσε ο αγγλικός σύλλογος και συμπλήρωσε πως «…η κύρια ακροαματική στη διαιτησία δυστυχώς ανεστάλη τις αρχές του 2022 λόγω ζητημάτων γύρω απ’ την παράθεση αποδεικτικών στοιχείων».

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο