Ο διαιτητής Γκορτσίλας αποφάσισε την αναβολή αναμέτρησης -ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένη α σήμερα (17:15), καθώς ο αγωνιικός χώρος του «Αλκαζάρ» ήταν γεμάτος χιόνι.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριαδης, κατέθεσε ενώπιον διαιτητή και παρατηρητή τη θέση της Ένωσης, που ήταν η ακόλουθη:

«Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι εντάξει αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ από χ το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο, προκειμένου να γίνει κανονικά».

Ο οικονομικός ς της ΑΕΛ, Τάσος Χριστακόπουλος, τόνισε πως ήδη το χιόνι έχει αρχίσει να λιώνει στο γήπεδο, ενώ και τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας αύριο Δευτέρα (15/2).

«Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται ότι θα είναι εντάξει», αν.

Βάσει του ΚΑΠ η αναμέτρηση θα μεταφερθεί για τη Δευτέρα την ώρα, δηλαδή στις 17:15, αλλά την τελική απόφαση θα λάβει η Super League.