Η μετρά απώλειες βασικών της παικτών το τελευταίο διάστημα με πιο πρόσφατη αυτή του Ουκρανού κεντρικού αμυντικού Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος τραυματιστηκε προπόνηση  της Παρασκευής και εκφράζονται φόβοι ότι ασιάσει α σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο άλλοτε διεθνής Ουκρανός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ανακοινωθούν ίσως και εντος της ημέρας.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση από την , ο Τσιγκρίνσκι αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον ρακέφαλο του δεξιου του ποδιού, όμως να αναφερθεί οτι μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο για να υποβληθεί σε απεικονιστικό της κατάστασης του.

Στην ΑΕΚ ανησυχούν ότι ο ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μπορει να έχει υποστεί θλάση και μάλιστα βαριάς μορφής, δηλαδή ενδεχομένως να είναι και δεύτερου βαθμού.

Εφόσον αυτοί οι φόβοι  επαληθευτούν, τότε ο Μανόλο Χιμένεθ θα χάσει ακόμα ν σημαντικό ποδοσφαιριστή για τουλάχιστον ένα με ενάμιση μήνα.