Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελίκή, που θα προβληθούν την εβδομάδα που έρχεται. Ο Στέφανος παραδέχεται στη Τζένη πως δεν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί της θέλει να χωρίσουνε, πράγμα που αναγκάζει τη Τζένη να ν ρωτήσει ξεκάθαρα αν είναι της Αγγελικής.

Ο Παύλος πιάνει την Ιωάννα απ' τον λαιμό πνίγοντάς την

Η Σοφία και ο Παύλος τσακώνονται για το μωρό, του λέει ότι μετανιώνει που τον δέχτηκε πίσω κι ότι κανείς δεν τον θέλει. Ο Παύλος την πιάνει και την κολλάει στον τοίχο. Η Σοφία γυρίζει σπίτι πληγωμένη, ο Παύλος έρχεται κι αυτός φωνάζοντας και απειλώντας. Βρίζει τη Σοφία και την Ιωάννα και πιάνει την Ιωάννα απ' τον λαιμό πνίγοντάς την. Η Σοφία τον απειλεί με ένα κουζινομάχαιρο για να αφήσει την αδερφή της. Η Ιωάννα καλεί την αστυνομία, ο Παύλος φεύγει.

Ο ταράζεται

Ο Δημήτρης λέει στην Αθηνά ότι έχει ανάγκη να μιλήσει στην ψυχίατρο για όλα, να ξαλαφρώσει. Μαρτυράει στη μάνα του ότι σκότωσε το έμβρυο της Κατερίνας. Ο Δημήτρης ταράζεται απ' την συζήτηση του με την Αθηνά. Η Αθηνά ζητά απ' την Αγγελική να τον βοηθήσει.

Ο Στέφανος  θέλει να ακυρώσουν τον

Ο Στέφανος λέει στην Δανάη ότι δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να παντρευτεί την Τζένη κι αυτή του λέει ότι αν δεν είναι σίγουρος τότε να μην το κι ότι αυτή θα είναι δίπλα του ό,τι κι αν αποφασίσει.
Ο Στέφανος λέει στην Τζένη ότι θέλει να ακυρώσουν τον γάμο κι ότι δεν νιώθει πια το ίδιο γι' αυτή.

Η Τζένη προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι δεν θέλει να χωρίσουν. Τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν εξαιτίας της Αγγελικής. Ο Στέφανος της λέει ότι θέλει να χωρίσουν η σχέση τους δεν λειτουργεί. Η Τζένη κλαίει και παρακαλάει για μια ευκαιρία. Ο Στέφανος υποκύπτει.

Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ότι η Αθηνά δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει τον Δημήτρη γιατί μάλλον υποψιάζεται ότι θέλει να μιλήσει γι' αυτά που έχει κάνει. Ο Μιχάλης της λέει ότι δεν θα αλλάξει αυτό, αφού τους έχει ήδη καταστρέψει.

Ο Μιχάλης  εύχεται να μην είχε μάθει τίποτα.

Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ότι η Αθηνά δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει τον Δημήτρη γιατί μάλλον υποψιάζεται ότι θέλει να μιλήσει γι' αυτά που έχει κάνει. Ο Μιχάλης της λέει ότι δεν θα αλλάξει κάτι αυτό, αφού τους έχει ήδη καταστρέψει. Ο Μιχάλης της λέει ότι θέλει την ζωή του πίσω κι εύχεται να μην είχε μάθει τίποτα.

Της λέει ότι έχει

Ο Δημήτρης λέει στην Αγγελική ότι έχει κάνει πολλά και άσχημα και θέλει να τα πει κάπου να τα βγάλει από πάνω του. Της λέει ότι έχει σκοτώσει και τότε τους διακόπτει η Αθηνά και την διώχνει. Η Αθηνά ρωτάει τον Δημήτρη αν της είπε κάτι κι αυτός το αρνείται. Η Αθηνά απειλεί την Αγγελική ότι αν ξαναπάει στο δωμάτιο του Δημήτρη θα φύγει απ' το σπίτι.
Ο Νικόλας επιστρέφει στο σπίτι με άδεια απ' την απεξάρτηση και λέει ότι αν δείξει καλή διαγωγή θα επιστρέψει μόνιμα και θα πηγαίνει στο κέντρο για συνεδρίες και υποστήριξη.

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Τζένη ότι η Σοφία είναι έγκυος και αν και το αρνείται είναι σίγουρος ότι το μωρό είναι του δικηγόρου. Της λέει ότι διέλυσε τη ζωή του, ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα και η Σοφία τον έδιωξε. Η Τζένη του λέει ότι του αξίζει ό,τι του συμβαίνει και του παραχωρεί το σπίτι της για μια βραδιά.

Το μωρό της Αγγελικής δεν πέθανε

Ο Νικόλας επισκέπτεται τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης του ζητάει συγγνώμη για την συμπεριφορά του και του λέει ότι δεν είναι καλά. Ο Νικόλας του αποκαλύπτει ότι μίλησε γι αυτό που έκαναν σε έναν ψυχίατρο και από τότε είναι καλύτερα. Ο Δημήτρης του αποκαλύπτει ότι έχει σκοτώσει πάνω από μια φορά.
Ο ντετέκτιβ της Τζένης την καλεί και της αποκαλύπτει ότι το μωρό της Αγγελικής δεν πέθανε. Η Τζένη λέει στην Αγγελική τι έμαθε, νομίζοντας ότι η Αγγελική της είπε ψέματα.