Έρωτας φυγάς: Ο Κοντογιάννης φτάνει σηκωτός στο γραφείο της εισαγγελέως και η ανάκριση του ως ύποπτου για επίθεση κατά της Άννας, οδηγεί σε μια πιπεράτη αποκάλυψη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδιο 32

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο απρόσμενος τραυματισμός του Γιωργάκη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Ταυτόχρονα, η Άννα δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη . Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την πατρότητα του Γιωργάκη και ο πόλεμος με τον Δεμερτζή οξύνεται.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης. Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, ς Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Καθημερινά εκτός Σαββατου από την τηλεόραση του OPEN στις 20:00.

Έρωτας Φυγάς 23/10 Επεισόδιο 32

Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ' εκβιασμό που της γίνεται από τα άτομα που έχουν συμφέρον να μην εγκαταλείψει την πολιτική. Ένα συμβάν που ξεθάβουν από το παρελθόν της, την κάνει να κινδυνεύει.

Όμως, το κοινό μέτωπο που δημιούρσαν οι εχθροί της, . Επιπλέον, εκμυστηρεύεται στον Ιάσoνα της παλιάς της ζωής. Ο Μάρκος, μαθαίνει αναπάντεχα, πως το μυστικό για το του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε.

Αυτό είναι το λιγότερο που τον ανησυχεί, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει πλέον να αμφιβάλει για όλους τους άνδρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της. Ο Κοντογιάννης φτάνει σηκωτός στο γραφείο της εισαγγελέως και η ανάκριση του ως ύποπτου για την επίθεση κατά της Άννας, οδηγεί σε μια πιπεράτη αποκάλυψη.