Έρωτας Φυγάς – Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα είναι συγκλονιστικό καθώς θα δούμε την απόλυτη καταστροφή. Η Μαργέτα ετοιμάζει την επανεμφάνισή της στο Κιάρι. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από μια μέρα χαράς. Αυτή δεν είναι άλλη από την ημέρα του γάμου του Νικόλα και της Ρηνιώς.

Έρωτας Φυγάς – Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε

Το γεγονός γνωρίζει μόνο ο Στέφανος, ενώ ο γιος της ο Ιάσωνας δεν έχει ιδέα. Το ζευγάρι παντρεύεται και ένα μεγάλο γλέντι στήνεται στο κτήμα όπου είναι όλοι καλεσμένοι. Η χαρά είναι έκδηλη και οι ευχές δίνουν και παίρνουν. Ο Ιάσωνας ευτυχισμένος έχει δίπλα του την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, ενώ η Ουρανία είναι πάντα εκεί ως δεύτερη μάνα. Όμως αυτή την ημέρα έχουν επιλέξει και οι παρακρατικοί για να πάρουν την εκδίκησή τους. Το κέφι έχει ανάψει και ο Ιάσωνας βλέπει στην πύλη του Κιάρι μια γνώριμη φιγούρα. Είναι η Μαργέτα.

Κοιτάζονται στα μάτια και πριν προλάβει να κάνει κανείς κάποια κίνηση. Όλα διαλύονται. Εκείνη τη στιγμή σκάει μια βόμβα. Με την έκρηξη ολοκληρώνεται και η σειρά, με ένα ερωτηματικό να πλανάται για πάντα για το ποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και ποιοι όχι αφού δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ