Έρωτας φυγάς: Η είδηση για ενδεχόμενο σαμποτάζ στο αντλιοστάσιο του Δεμερτζή διακόπτει απότομα το γλέντι για τον αρραβώνα του Νικόλα και της Ρηνιώς, με τους καλεσμένους να είναι μουδιασμένοι

Ο ΑΝΤ1 υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον «Έρωτα Φυγά» και εντάσσει στο πρόγραμμά του τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής, αποκτώντας, ταυτόχρονα, τα δικαιώματα προβολής του Α’ και του Β’ κύκλου.

Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, ο «Έρωτας Φυγάς» συνεχίζει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, την επιτυχημένη του πορεία.

Έρωτας φυγάς Επόμενα Επεισόδια 76-77

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς 1/2 Επεισόδιο 26

Ο Μάρκος πιστεύει πως η Μαργέτα άφησε την περιουσία της στην Αλεξάνδρα για να την κρατήσει για πάντα στο Κιάρι και το ζευγάρι αναρωτιέται τι να κάνει.

Ο Νικόλας και η Ρηνιώ αρραβωνιάζονται σε εύθυμο κλίμα, αλλά εκείνος καταλήγει να σκέφτεται την Άννα, η οποία είναι θλιμμένη λόγω του αρραβώνα. H μητέρα του Μίλτου τού δηλώνει πως, αν τη θέλει στη ζωή του, δεν θα πρέπει να ξαναδεί τη Χαρά… Ο Φάνης κάνει σαμποτάζ σε μια μηχανή του Ιάσωνα…

Ο Σωκράτης, με ωμή βία, προσπαθεί ν’ αναγκάσει τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα. Τότε εμφανίζεται ο Μιχάλης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα…

Έρωτας Φυγάς 2/2 Επεισόδιο 27

Η είδηση για ενδεχόμενο σαμποτάζ στο αντλιοστάσιο του Δεμερτζή διακόπτει απότομα το γλέντι για τον αρραβώνα του Νικόλα και της Ρηνιώς, με τους καλεσμένους να είναι μουδιασμένοι.

O Φάνης επιδιορθώνει τη ζημιά και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ιάσωνα, για να προχωρήσει ανενόχλητος το σχέδιό του με την Άρτεμη. Από την πλευρά του, ο Ιάσωνας αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτό ενδέχεται να είναι άλλο ένα σχέδιο του Στέφανου και κατ’ επέκταση, του Μάρκου με στόχο την οικονομική του καταστροφή.

Ο Μιχάλης φυγαδεύει τη Νάντια στο σπίτι της Ελπίδας και βρίσκει το σθένος να αναμετρηθεί εκ νέου με τον Σωκράτη. Ο Μάρκος ενοχλείται από το ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για το Κιάρι και πασχίζει να κρύψει τη ζήλεια του.

Ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται για να δημιουργήσει περισσότερους τριγμούς στη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος βρίσκεται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπος με έναν μεγάλο κίνδυνο…