Έλενα Χριστοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία χωρίς ρετούς στο Instagram

Η Έλενα Χρισπούλου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φίλης της φωτογράφου ς Τζετζού με μαγιό, και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της.

Η μάνατζερ μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου, είναι χωρίς αμφιβολία μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με άψογο στυλ που δε φοβάται το χρόνο τον οποίο έχει κάνει σύμμαχό της.

Λάτρης της φυσικής ομορφιάς, η μάνατζερ μοντέλων συχνά δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram στις οποίες ποζάρει εντελώς φυσική δίχως ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

τη , η Έλενα Χριστοπούλου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της φίλης της φωτογράφου Ιωάννας Τζετζούμη με μαγιό από την οποία ζήτησε να της στείλει τη φωτογραφία την οποία και δημοσίευσε χωρίς να προλάβει να την επεξεργαστεί.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία που ακολουθεί, ακόμα και χωρίς ίχνος ρετους η Έλενα Χριστοπούλου είναι εξίσου εντυπωσιακή.

«Μου η Ιωαννα @ioannatzetzoumiphotography το πρωι: Έλενα δεν έχω προλάβει να φτιάξω λίγο την φωτογραφία σου, της απαντάω ρε στείλτη να την ανεβάσω, τι δλδ θα κάνει μήνυση το instagram ? Πάλι καλά με έβγαλε φώτο από την πλευρά που δεν έχω το σφράγισμα στα δόντια.

ΕΛΣΑ ΕΧΩ ΒΑΦΤΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Ε.. @elsaprotopsalti κάτι με ς», έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου στη λεζάντα της φωτογραφίας.