Έλενα Χριστοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία χωρίς ρετούς στο Instagram

Η Έλενα Χριστοπούλου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της φίλης της φωτογράφου Ιωάννας Τζετζούμη με μαγιό, και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της.

Η μάνατζερ μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου, είναι χωρίς αμφιβολία μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με άψογο στυλ που δε φοβάται το χρόνο τον οποίο έχει κάνει σύμμαχό της.

Λάτρης της φυσικής ομορφιάς, η μάνατζερ μοντέλων συχνά δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram στις οποίες ποζάρει εντελώς φυσική δίχως ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Αυτή τη φορά, η Έλενα Χριστοπούλου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της φίλης της φωτογράφου Ιωάννας Τζετζούμη με μαγιό από την οποία ζήτησε να της στείλει τη φωτογραφία την οποία και δημοσίευσε χωρίς να προλάβει να την επεξεργαστεί.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία που ακολουθεί, ακόμα και χωρίς ίχνος ρετους η Έλενα Χριστοπούλου είναι εξίσου εντυπωσιακή.

«Μου λέει η Ιωαννα @ioannatzetzoumiphotography το πρωι: Έλενα δεν έχω προλάβει να φτιάξω λίγο την φωτογραφία σου, της απαντάω ρε στείλτη να την ανεβάσω, τι δλδ θα μου κάνει μήνυση το instagram ? Πάλι καλά με έβγαλε φώτο από την που δεν έχω το σφράγισμα στα δόντια.

ΕΛΣΑ ΕΧΩ ΒΑΦΤΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Ε.. @elsaprotopsalti κάτι με έμαθες», έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου στη λεζάντα της φωτογραφίας.