ι είδατε το trailer του Survivor 4, θα παρακολουθήσατε τον Πάνο Καλίδη να επιτίθεται στον Αλέξη Παππά την ώρα καβγάδιζε με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Survivor: Έκοψαν την σκηνή που ο Πάνος Καλίδης έβριζε τον Αλέξη Παππά

Την εν λόγω σκηνή ωστόσο την έκοψαν στο χθεσινό επεισόδιο και δεν την είδαμε ποτέ.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Ευτυχείτε, λέγοντας πως παρόλο που στο trailer το έπαιξαν, το απόσπασμα δεν προβλήθηκε ποτέ στο επεισόδιο της Κυριακής.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα είδαμε τον Πάνο Καλίδη να σηκώνει ανάστημα απέναντι στον Αλέξη Παππά, που κόπηκε στο μοντάζ, χωρίς ακό να γίνει γνωστός ο λόγος.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε πως για ακόμα μια φορά οι ισορροπίες στο Survivor αλλάζουν αφού ο Κρις και ο Αλέξης έχουν απομονωθεί τελείως από την Μπλε ομάδα, μετά την παραβίαση των κανονισμών. Σήμερα 15/2, από το trailer φαίνεται πως… ο Άς Δομίνικος δεν τους σηκώνει πια!

Ο Αλέξης και ο Κρις, όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer παρακάτω, δηλώνουν ανοιχτά πως δεν ανήκουν στην Μπλε ομάδα και αποτελούν μια ομάδα μόνοι τους. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν επηρεάζει καθόλου τους υπόλοιπους παίκτες αφού κι εκείνοι έχουν εναντιωθεί μαζί τους, ειδικά η Άννα Μαρία μετά τις κατηγορίες του Αλέξη περί… Μπάρτζη!

Το θέμα αυτό, μιας και το αναφέραμε, θα φουντώσει ξανά στο του νησιού με τον Τριαντάφυλλο να δείχνει εξοργισμένος με τις κινήσεις και τις αναφορές του Παππά! Θα υπάρξει διαπληκτισμός και πιστέψτε μας η κατάση στο νησί για Κρις και Αλέξη δεν είναι καθόλου καλή…

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα! Ο στίβος μάχης εννοείται πως έχει βασικά στοιχείο του το νερό αλλά και την συνεργασία, σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο για τις ομάδες. Οι παίκτες θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν για να καταφέρουν να κερδίσουν.

Μια ακόμα ήττα για την Μπλε ομάδα και ειδικά σε αγώνα ασυλίας μπορεί να την διαλύσει ολοσχερώς! Όπως γνωρίζετε  όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα θα επανέλθει μέσα στην ημέρα με το spoil του για να σας ποια ομάδα είναι αυτή που σήμερα θα πάει στο συμβούλιο απλά σαν παρατηρητής!