MasterChef 5

Το πρώτο συμβούλιο του MasterChef 5 μετά από την ομαδική δοκιμασία ήταν αρκετά έντονο. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι «βγήκαν» τα μαχαίρια μεταξύ των παικτών της κόκκινης ομάδας. 

Την πρώτη ομαδική δοκιμασία για το MasterChef 5 πανηγύρισε η μπλε ομάδα και στην κόκκινη ομάδα έγινε το… έλα να δεις! Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης ο Ιωάννης, ο αρχηγός της χαμένης ομάδας, των Κόκκινων, είχε το «πλεονέκτημα το αρχηγού», το οποίο ήταν να δώσει ασυλία σε έναν παίκτη αλλά και να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Ιωάννης κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του και ως υποψήφιο για αποχώρηση υπέδειξε τη Χριστίνα. Οι αποφάσεις του αυτές έκαναν ήταν η αρχή ενός μεγάλου καβγά μεταξύ της ομάδας.

«Είναι πολύ διαφορετικό το ‘’δικαίωμα’’ από την ”τιμιότητα’’», ακούστηκε από τους συμπαίκτες του Ιωάννη, οι οποίοι ήταν έξαλλοι μαζί του λόγω των αποφάσεων που πήρε. Εκείνος υποστήριξε ότι κράτησε την ασυλία γιατί θέλει να φτάσει στον τελικό και είναι μόνο αυτός ο στόχος του, χάνοντας όμως έτσι πολλούς… φίλους.

«Θα βγαίνει κάθε βδομάδα στον τάκο!» είπε πολύ εκνευρισμένος ο Πάνος στην κάμερα του διαγωνισμού για τον αρχηγό τους.