Δεν σταματά η κόντρα μεταξύ τους!

Για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο του Survivor βρίσκεται η ομάδα με χαρακτηριστικές φιγούς τον Αλέξη και τον Chris. Την προηγούμενη εβδομάδα παραβία τους κανόνες του παιχνιδιού με αλεσμα τη σκληρή ποινή τους. Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στο τελευταίο συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας στους παίκτες πως θα στερηθούν τα έπαθλα φαγητού και η ομάδα του φαίνεται να είναι απέναντί τους και… όχι άδικα!

Η ομάδα τους πια χωριστεί και επίσημα δύο υποομάδες. Στη μια βρίσκονται ο Αλέξης και ο Chris και στην άλλη οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους. Σίγουρα αυτό το… εχθρικό κλίμα ανάμεσά τους δεν θα τους βοηθήσει στα αγωνίσματα, ωστόσο στο χθεσινό αγώνισμα είδαμε τον Chris να παλεύει με νύχια και με δόντια να φέρει μια ακόμη νίκη, ακόμη κι αν δεν έφαγε.

Ο Τριαντάφυλλος, της κόκκινης ομάδα, πήρε για ακόμη μια φορά θέση και σχολίασε την ποινή τους, ωστόσο ο James, φαίνεται αμετανόητος. Υποστηρίζει πως ακόμη κι αν συγχάρηκε τον Chris για το χθεσινό του αγώνα, πρέπει να πληρώσουν για αυτό που έκαναν και μάλιστα τόνισε σήμερα στην κάμερα πως δεν στενοχωρήθηκε καθόλου που δεν έφαγαν.

ό την άλλη, ο Chris ξεκαθάρισε τη θέση του τονίζοντας πως θεωρεί ομάδα του μόνο τον Αλέξη και πως δεν νιώθει τους μπλε παίκτες κοντά του. Μήπως αυτή του η συμπεριφορά σου θυμίζει όσα είχε πει η Ελευθερία; Μήπως σου ήρθε στο μυαλό η κίνησή της, τότε που έβγαλε την κορδέλα της; Πάντως, εκείνο που εμείς δεν ξέραμε ήταν πως η υπόλοιπη ομάδα ήταν αρκετά προκλητικοί μετά το γεύμα τάρτας με φράουλες. Αυτό ναι, ίσως να μην χρειαζόταν, δεν νομίζεις;

Όπως και να ‘χει το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την κακή κατάσταση υγείας της Έλενας Κρεμλίδου οι παίκτες της μπλε έχουν πια αποδυναμωθεί και τέτοιες κόντρες μεταξύ τους, όχι μόνο δεν θα τους βοηθήσει, αλλά ενδεχομένως να τους στερήσει και πολλές νίκες μελλοντικά.

Σε άλλα νέα, όσον αφορά την κόκκινη ομάδα, το κλίμα είναι ικανοποιητικά καλό, ωστόσο η Σοφία αποκάλυψε πως περιμένει την οριστική του γιατρού με ένα e-mail για το αν θα επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο ή όχι.