Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι Επόμενα Επεισόδια 23-24

Η Μελισσάνθη ταράζεται απ’ την αιφνιδιαστική επίσκεψη της μητέρας της, στο σπίτι της. Η Ευανθία καταλήγει στο νοσοκομείο, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας και η Ιουλία με τον Φωκά καλούνται, να το αντιμετωπίσουν με τις μέρες τους στη Θεσσαλονίκη, να φτάνουν στο τέλος τους.

10/12 Επεισόδιο 23
Η Μελισσάνθη και ο Απόστολος συμπαραστέκονται στην κρίση του γάμου της Νίτσας και του Χρήστου. Η Ιουλία και ο Φωκάς ανακοινώνουν στην Ευανθία και τον Κυριάκο, ότι μετακομίζουν στη Ρόδο, πυροδοτώντας την κατάσταση, για να ειπωθούν σκληρές αλήθειες. Η Ασπασία διεκδικεί, να πάρει μαζί την ορχήστρα στο νέο μαγαζί της Ρόδου, όμως το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι η θλίψη του Σταύρου, όταν μαθαίνει την απόφασή της. Η Πολυξένη διαμαρτύρεται έντονα, γιατί αισθάνεται άβολα στα γυρίσματα και νοσταλγεί το θέατρο. Ο Στάθης την αποπαίρνει και η εκείνη αποφασίζει να μην δώσει εξετάσεις στο εθνικό. Η Μαγδαληνή έρχεται αντιμέτωπη με τις επιφυλάξεις της μητέρας της σχετικά με τις επιλογές της.

11/12 Επεισόδιο 24
Η Μελισσάνθη ταράζεται απ’ την αιφνιδιαστική επίσκεψη της μητέρας της, στο σπίτι της. Η Ευανθία καταλήγει στο νοσοκομείο, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας και η Ιουλία με τον Φωκά καλούνται, να το αντιμετωπίσουν με τις μέρες τους στη Θεσσαλονίκη, να φτάνουν στο τέλος τους. Η Ασπασία επανεξετάζει την απόφασή της, αφού ο Σταύρος όσο και αν λέει πως είναι καλά, τελικά στρέφεται στο ποτό για παρηγοριά. Η Μάρθα προσπαθεί, να ελέγξει την ένταση ανάμεσα στο Στάθη και την Πολυξένη, ενώ η Πολυξένη γνωρίζει καλύτερα τον Ηλία και δέχεται να παίξει στην επόμενη ταινία του Βαρελά. Η Μαγδαληνή συναντάει ξανά την Τζένη και μια μεγάλη φιλία γεννιέται.