Η Δάφνη βρίσκεται σε δεινή θέση στα επόμενα επεισόδια, καθώς αναγκάζεται να πουλήσει όλα τα κοσμήματα που της είχε χαρίσει ο Παυλής, προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα που ζητά ο εκβιαστής της. Η απελπισία της μεγαλώνει όσο συνειδητοποιεί πως ό,τι έχτισε με κόπο κινδυνεύει να καταρρεύσει, αφού το σκοτεινό παρελθόν της απειλεί να βγει στο φως και να καταστρέψει τη σχέση της.

Η Γη της Ελιάς: Ο εκβιασμός που γονατίζει τη Δάφνη

Η νεαρή γυναίκα λαμβάνει ξαφνικά έναν φάκελο από άγνωστο αποστολέα. Μέσα υπάρχει ένα σημείωμα που την προειδοποιεί πως, αν δεν πληρώσει, ο Παυλής θα μάθει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της. Η Δάφνη καταρρέει από τον φόβο της, νιώθει παγιδευμένη και δεν ξέρει σε ποιον να στραφεί. Η σκέψη ότι ο Παυλής μπορεί να τη διώξει από τη ζωή του την τρομάζει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.

Ο Παυλής βρίσκεται ένα βήμα πριν ανακαλύψει το μυστικό της Δάφνης. Πανικόβλητη, εκείνη σκίζει τη φωτογραφία που τη συνδέει με το παρελθόν της, όμως ένα μικρό κομμάτι της καταλήγει στα χέρια του Παυλή. Μη μπορώντας να βρει άλλη λύση, η Δάφνη υποκύπτει στον εκβιασμό και δίνει τα χρήματα που της ζητούν. Δεν προλαβαίνει όμως να ηρεμήσει, καθώς σύντομα δέχεται νέα φωτογραφία και η απελπισία την κυριεύει ξανά.

Η Γη τη Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις της σειράς.

Αυτή τη φορά, η Δάφνη αποφασίζει να πληρώσει και πάλι, χωρίς να φαντάζεται ότι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα είναι ο Ρούσος, συνεργός της Μαρουσώς. Για να προστατεύσει τη φήμη της, δίνει τα χρήματα ελπίζοντας πως όλα θα τελειώσουν εκεί. Όμως η τύχη δεν είναι με το μέρος της. Ο Παυλής παρατηρεί πως λείπουν χρήματα από τον κοινό τους λογαριασμό και τη ρωτά ευθέως τι συνέβη.

Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, η Δάφνη επινοεί μια ιστορία και μπλέκει και τη Χριστιάνα, ζητώντας τη βοήθειά της. Η Χριστιάνα τη στηρίζει και υπόσχεται να τη καλύψει. Λίγες μέρες αργότερα, ο Παυλής προτείνει στη Δάφνη να δειπνήσουν έξω και της ζητά να φορέσει ένα από τα κοσμήματα που της έχει χαρίσει. Εκείνη, όμως, τα έχει ήδη πουλήσει για να πληρώσει τον εκβιαστή. Θα καταφέρει να κρύψει την αλήθεια ή ο Παυλής θα μάθει τελικά τι πραγματικά συμβαίνει;