Η Μάγισσα – Συναρπαστικές εξελίξεις μας περιμένουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα”. Ο μοναχός Αντόνιο αναλαμβάνει να συγκεντρώσει μαθητές στην αίθουσα, κατόπιν εντολής της Ρενάτας Εσπόζιτο, προκειμένου να τους εκπαιδεύσει. Ωστόσο, η Ρενάτα παρατηρεί ένα μυστήριο σημάδι πάνω του.

Η Μάγισσα – Ένα σημάδι αποκαλύπτει το παρελθόν του

Όταν τον ρωτάει για την προέλευσή του, ο Αντόνιο αποκαλύπτει πως είναι κατάλοιπο από τη νιότη του, κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί. Στη συνέχεια, η Σταυριάνα, που βρίσκεται παρούσα, ρωτά τον Αντόνιο, καθώς η Ρενάτα απουσιάζει, και αυτός της αποκαλύπτει την αλήθεια. Η αποκάλυψη του παρελθόντος του Αντόνιο δημιουργεί ένταση. Ο πατέρας της Σταυριάνας τον καλεί για φαγητό, προσπαθώντας να επιλύσουν την ένταση που επικράτησε ανάμεσά τους.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντόνιο θα μοιραστεί την ιστορία του, αποκαλύπτοντας ότι το σημάδι του προέρχεται από τις γαλέρες και ότι υπήρξε κατάδικος στη θάλασσα. Ο Αντόνιο αποκαλύπτει ότι υπήρξε κλέφτης από μικρός και έζησε στη παρανομία μέχρι που οι αρχές τον συνέλαβαν με την λίρα στα χέρια. Αυτές οι πληροφορίες σοκάρουν τους γύρω του και αναπόφευκτα γεννούν ερωτήματα για την αληθινή του ταυτότητα. Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον Αντόνιο, τώρα που η αλήθεια βγήκε στο φως; Θα καταφέρει να βρει τη λύτρωση ή θα τον καταδιώκουν οι αμαρτίες του;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ