Η Παραλία – Απόψε, 9/9, η σειρά αναμένεται να φέρει ανατροπές με την αποκάλυψη ενός νέου εγκλήματος στα Μάταλα, καθώς το πτώμα της Αγγελικής αναστατώνει την κοινότητα.

Η Παραλία – Ένας φόνος φέρνει αναταραχή στα Μάταλα

Ο Γράντος φτάνει αποφασισμένος να μείνει στο νησί, κάτι που προκαλεί την οργή της Κερασίας, η οποία τον επιτίθεται με σφοδρότητα. Στο φούρνο της Νόνας, οι κάτοικοι συζητούν την εξαφάνιση της Αγγελικής, με τον παπα-Νικόλα να ανησυχεί για τον απροσδόκητο θάνατό της. Ο Κολτσιδάκης και ο Χάρης αναλαμβάνουν τη διερεύνηση του ατυχήματος, αλλά οι μελανιές στο σώμα της Αγγελικής δημιουργούν περαιτέρω ερωτήματα. Στο μεταξύ, ο Παύλος και ο Διονύσης αντιμετωπίζουν τις δικές τους συγκρούσεις. Ο Παύλος προσπαθεί να κατανοήσει την αλλαγή στη στάση του πατέρα του.

Η Ναταλί συναντά τη Γαλλίδα χίπισσα Σοφί, η οποία δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την αναβίωση του μπαρ Mermaid, κάνοντάς την να σκεφτεί σοβαρά την επαναλειτουργία του καφέ. Ο Γράντος ζητά συγχώρεση από τον παπα-Νικόλα, εκδηλώνοντας μεταμέλεια για τις πράξεις του στο παρελθόν. Η Κερασία ανησυχεί βαθύτατα για την επανεμφάνιση του Γράντου και για τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην οικογένειά της. Την ίδια στιγμή, η Ελένη παλεύει να επιλύσει οικονομικές δυσκολίες στο ξενοδοχείο των Τουφεξήδων και να αποκαταστήσει τη θέση της. Ωστόσο, η Φανή και ο Χρήστος την υποδέχονται με ψυχρότητα και απειλές, κάνοντάς της τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ