Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος είναι εξοργισμένος με την Ντέπυ και προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που του είπε ψέματα για ακόμα μία φορά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Παράδεισος Κυριών: η αγωνία της Μιράντας μεγαλώνει

Την ίδια ώρα η Ειρήνη δεν μπορεί να πει στον γιο της πως αγόρασε τον «Παράδεισο», κι έτσι πιέζει τον Αποστόλη να τον πλησιάσει και να του προτείνει να αγοράσει το κατάστημα. Εκείνος για να γλιτώσει από τους εκβιασμούς και την παρουσία της, πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο. Όταν όμως του κάνει την πρόταση, ο Παπακώστας τον αντιμετωπίζει με δυσπιστία.

Έτσι του ζητά λίγο χρόνο για να σκεφτεί, καθώς φοβάται μήπως βρεθεί μπλεγμένος και πάλι. Φεύγοντας ο Αποστόλης από εκεί, σπεύδει να βάλει σε εφαρμογή και το επόμενο του σχέδιο. Βρίσκει την σπιτονοικοκυρά του Πασχάλη και προσπαθεί να την πείσει να του πουλήσει το σπίτι και το ζαχαροπλαστείο.

Κι ενώ οι ώρες περνούν, η αγωνία της Μιράντας για την Ματούλα μεγαλώνει, την ώρα που η Όλγα διανύει την πιο ωραία και παράλληλα δύσκολη περίοδο της ζωής της. Θέλει να βάλει τέλος στον γάμο της με τον Αποστόλη και να κάνει μια νέα αρχή δίπλα στον Γιαμμαλή.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ειρήνη μαθαίνει πως ο Ντίνος είχε ερωτική σχέση με την Ντέπυ, η οποία ήταν αρραβωνιαστικιά του Αριστείδη. Το γεγονός αυτό την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς τα δύο αδέρφια διατηρούσαν σχέση με την ίδια γυναίκα.

Η Ειρήνη λοιπόν στήνει στον τοίχο τον Ντίνο κατηγορώντας τον πως δεν φέρθηκε σωστά στον φίλο του. Όμως εκείνος ορκίζεται πως συνέβη μόνο μία φόρα κάτι μεταξύ τους.

Την ίδια ώρα, η Ντέπυ και ο Άγης πηγαίνουν στο γραφείο του Χριστόφορου στην τράπεζα. Εκεί συναντούν και τον Αποστόλη, ο οποίος βλέπει την νεαρή και μαγεύεται. Κάποια στιγμή, ο Άγης βγαίνει έξω για να μιλήσει με τον πατερά του και ο Αποστόλης δεν χάνει την ευκαιρία να προσεγγίσει την Ντέπυ.

Οι δυο τους κλείνουν ραντεβού χωρίς να πουν σε κανέναν τίποτα. Παράλληλα, ο Μάρκος είναι εξοργισμένος με την στάση του Άγη προς την κόρη και για πρώτη φορά ξεσπά βίαια. Οι ώρες περνούν και ο Ντίνος τσακώνεται με την μητέρα του και την Ζηνοβία, ενώ η Μιράντα θα αποδείξει και πάλι πόσο πολύ τον αγαπά.

Στο μεταξύ, οι έρευνες του Γιαμμαλή συνεχίζονται και φέρνουν στο φως νέα στοιχεία, με αποτέλεσμα η Βικτώρια να στριμώχνεται ακόμα περισσότερο. Την επομένη ημέρα ο Αποστόλης και η Ντέπυ συναντιούνται και καταλήγουν να περνούν όλη τη μέρα οι δυο τους.

Από την άλλη, η Δάφνη βλέποντας τον Άγη πόσο στριμωγένος είναι με την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της Γεωργίας προσφέρεται να τον βοηθήσει. Του λέει λοιπόν πως γνωρίζει κάποιον γιατρό που μπορεί να πάει να κάνει έκτρωση. Εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη αμέσως βρίσκει την Γεωργία και της λέει πως βρήκε λύση. Η νεαρή μετά από πολύ σκέψη αποφασίζει να κλείσουν ραντεβού στον γιατρό…