Ο Ντε Χέα κράτησε τη νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «Κάροου Ρόουντ» (1-0) απέναντι στη Νόριτς, για τη 16η αγωνιστική της Premier League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, που επιστρέφει στις νίκες, σημείωσε από τα 11 βήματα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 75ο λεπτό.

Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε βασικός ο Δημήτρης Γιαννούλης, ενώ ο Χρήστος Τζόλης ήταν στον πάγκο. Μάλιστα, ο διεθνής Έλληνας φουλ μπακ αναδείχθηκε σε MVP για την ομάδα του.

Λίβερπουλ και Τσέλσι δυσκολεύτηκαν πολύ αλλά κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των Άστον Βίλα και Λιντς, αντίστοιχα.

Στο «Άνφιλντ» και στην επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ ως προπονητή της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, οι «κόκκινοι» πήρα τη νίκη με το πέναλτι του Σαλάχ (67′).

Στο Λονδίνο η Λιντς προηγήθηκε με το πέναλτι του Ραφίνια (28′), αλλά μετά οι «μπλε» ανέλαβαν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με τα γκολ των Μάουντ (42′) και Ζορζίνιο (58′).

Στη συνέχεια η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα κατάφερε να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα και ισοφάρισε στο 83ο λεπτό με τον Γκέλχαρντ, αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν και πάλι ο Ζορζίνιο, από την άσπρη βούλα, που λύτρωσε την ομάδα του.

Αποτελέσματα και σκόρερ: 

Μπρέντφορντ-Γουότφορντ 2-1 (84΄ Γιάνσον, 90΄+6 πεν. Μπεούμο – 24΄ Ντένις)

Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 1-0 (66′ πεν. Στέρλινγκ)

Άρσεναλ-Σαουθάμπτον 3-0 (21′ Λακαζέτ, 27′ Οντεργκαρντ, 62′ Γκάμπριελ)

Τσέλσι-Λιντς 3-2 (42′ Μάουντ, 58′ πεν., 90’+ πεν. Ζορζίνιο – 28′ πεν. Ραφίνια, 83′ Γκέλχαρντ)

Λίβερπουλ-Άστον Βίλα 1-0 (67′ Σαλάχ)

Νόριτς-Μάντσεστερ Γ. 0-1 (75′ πεν. Ρονάλντο)