Τελικώς, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού… Η ρήση ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, που επέστρεψε στη χρήση της ιστορικής έδρας του, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, για μερικούς αγώνες λόγω της βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, αλλά θα μείνει εκεί και την επόμενη περίοδο.

Η διοίκηση δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό για να μπορέσει το τερέν να φιλοξενήσει αγώνες της Σούπερ Λίγκας, ο χλοοτάπητες με τις «ενισχύσεις» και την καθημερινή φροντίδα που δέχεται πια βελτιώθηκε σημαντικά, σε πλήρη αντίθεση με εκείνον στο Ολυμπιακό Στάδιο, που παραμένει σε κακή κατάσταση, παρά τις προσπάθειες που έγιναν.

Τούτων δοθέντων, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν όχι μόνο να μείνουν και να ολοκληρώσουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αλλά να χρησιμοποιήσουν την ίδια έδρα και τη σεζόν 2021-22.

Η διοίκηση έχει αποφασίσει για επιπλέον βελτιωτικά έργα, που θα είναι απαραίτητα ειδικά αν ο σύλλογος εξασφαλίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στη νεοσύστατη διοργάνωση του Conference League.