Η Μιρέλλα βγάζει επιτέλους το αληθινό της πρόσωπο και στήνει μια θανάσιμη παγίδα στον Πωλ, ο οποίος βρίσκεται κλεισμένος σε ένα κελί προσπαθώντας να καταλάβει ποιος τον πρόδωσε. Ο Σταύρος και ο Οδυσσέας ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να τον σώσουν, την ώρα που το μέλλον του κρέμεται από μια κλωστή.

Η Μιρέλλα ρίχνει τη μάσκα και ο Πωλ έρχεται αντιμέτωπος με την απόλυτη προδοσία

Λοιπόν, αυτό που υποψιαζόμασταν τόσο καιρό για τη Μιρέλλα, επιβεβαιώνεται με τον πιο σκληρό τρόπο. Μιλάμε για μια γυναίκα που δεν έχει ιερό και όσιο! Πώς μπόρεσε να παίξει έτσι με τη ζωή ενός ανθρώπου; Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ήξερε κάθε του αδυναμία και την εκμεταλλεύτηκε για να τον τσακίσει. Εγώ πάντως το λέω: ο Πωλ άργησε πολύ να καταλάβει με ποιον είχε να κάνει, και τώρα το πληρώνει ακριβά. Η είδηση της σύλληψής του έπεσε σαν βόμβα και, μεταξύ μας, κανείς δεν είναι έτοιμος για το ντόμινο αποκαλύψεων που ακολουθεί.

Μια Νύχτα Μόνο Επόμενα Επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Mega.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο Σταύρος και ο Οδυσσέας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος μπλέχτηκε σε κάτι τόσο βρώμικο. Τρέχουν, μιλούν με δικηγόρους, ψάχνουν στοιχεία, αλλά ο τοίχος που βρίσκουν μπροστά τους είναι αδιαπέραστος. Κατά την άποψή μου, η κίνησή τους να ψάξουν στο παρασκήνιο είναι η μόνη τους ελπίδα, γιατί αν περιμένουν από τη δικαιοσύνη χωρίς να έχουν αποδείξεις, ο Πωλ δεν πρόκειται να δει το φως του ήλιου σύντομα.

Ο εγκλεισμός και η στιγμή της μεγάλης αλήθειας

Μέσα σε εκείνα τα τέσσερα ντουβάρια, ο Πωλ αρχίζει επιτέλους να ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Η μοναξιά και ο φόνος της λογικής του από την προδοσία τον οδηγούν στο μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να τον έχει στήσει στον τοίχο: τη Μιρέλλα. Η παγίδα ήταν «χειρουργική». Αν με ρωτάτε, το γεγονός ότι εκείνος βρίσκεται στο κελί και εκείνη κυκλοφορεί ελεύθερη, είναι η μεγαλύτερη ανατροπή που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη σειρά.

«Η παγίδα έχει στηθεί από χέρια γνώριμα, από κάποιον που ξέρει να χτυπάει εκεί που πονάει.»

Ενώ οι δικοί του άνθρωποι δίνουν μάχη έξω από τα κάγκελα, ο Πωλ παλεύει με τους δαίμονές του. Η προδοσία πονάει περισσότερο από τη φυλακή και οι προθέσεις της Μιρέλλας δεν μπορούν πια να κρυφτούν. Πιστεύω πως η στιγμή που θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο θα είναι το highlight της σεζόν. Θα καταφέρει ο Οδυσσέας να βρει το κενό στο σχέδιό της ή μήπως η Μιρέλλα είναι πολύ πιο έξυπνη από όσο νομίζαμε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά από αυτή την «καταιγίδα».