Στη σειρά Άγιος Έρωτας, ο Ανδρέας ετοιμάζει το οριστικό τέλος του Παύλου, αποφασισμένος να τον κάνει να πληρώσει για όλα όσα έχει διαπράξει. Η εκτέλεση της Νότας ήταν μόνο η αρχή ενός σκοτεινού σχεδίου εκδίκησης που θα συγκλονίσει συθέμελα τη Στέρνα.

Η μετάνοια του Παύλου δεν πείθει κανέναν

Δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ με αυτά που ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι για τη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς! Όπως είδαμε σοκαρισμένοι στα προηγούμενα επεισόδια, ο Ανδρέας Ιωάννου δεν είναι σε καμία περίπτωση ο άνθρωπος που νομίζαμε. Ο Ιταλός λαθρέμπορος και μεγαλοδικηγόρος έδειξε το αληθινό, σκληρό του πρόσωπο και, πιστέψτε με, ο τρόπος που κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο είναι πραγματικά ανατριχιαστικός. Η αλήθεια είναι πως η μετάνοια που δηλώνει ο Μαρκόπουλος, επιστρέφοντας από την επέμβαση καρδιάς στο Λονδίνο, δεν πείθει κανέναν, πόσω μάλλον εμάς που έχουμε δει το μέγεθος της κακίας του στο παρελθόν.

Άγιος Έρωτας Επόμενα Επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς.

Γνωρίζοντας πώς σκέφτονται οι σεναριογράφοι, αυτή η μεταστροφή του Παύλου είναι απλώς ένα προκάλυμμα για να γλιτώσει τις συνέπειες. Όμως, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Ανδρέας δεν είναι απλώς ένας διάσημος νομικός, αλλά ο εγκέφαλος του παράνομου εγκλήματος που κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία με ύποπτες διασυνδέσεις. Τώρα που η μεγάλη του αγάπη, η Χριστίνα, βρίσκεται κλεισμένη στη φυλακή και αντιμετωπίζει ακόμα και το φάσμα της εκτέλεσης, ο Ανδρέας θα φανερώσει την πιο σκοτεινή του πλευρά. Θα δείτε έναν άλλον άνθρωπο, ικανό για το χειρότερο έγκλημα, προκειμένου να πάρει την εκδίκησή του.

Ο εγκέφαλος του εγκλήματος παίρνει τον έλεγχο

Η αντίδραση του Ανδρέα είναι πραγματικά ανατριχιαστική αν αναλογιστούμε ότι ξέρει κάθε κίνηση του αντιπάλου του. Σύμφωνα με πληροφορίες του pythia.gr, η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη αποκάλυψη έχει ήδη ξεκινήσει και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στη Στέρνα. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Παύλο ως ίσο προς ίσο, αφού όχι μόνο γνωρίζει τις μεθόδους του, αλλά διαθέτει και τον τρόπο να χρησιμοποιήσει τα δικά του μέσα εκεί που ο νόμος δεν μπορεί να παρέμβει.

«Αν πρέπει να το κάνεις, κάντο. Τους άλλους όμως δεν θα τους πειράξετε. Ούτε τρίχα από τα μαλλιά τους. Κατάλαβες; Επειδή το λέω εγώ. Εξάλλου θα σας είναι πιο χρήσιμοι ζωντανοί παρά νεκροί».

Αυτά τα λόγια, που ακούσαμε να λέει ο Ανδρέας, αντηχούν ακόμα στα αυτιά μας και δείχνουν ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Ενώ πολλοί πίστεψαν αρχικά πως ο στόχος της εκτέλεσης στον οίκο ανοχής ήταν ο Πέτρος και ο Στέφανος, η πραγματικότητα μας διέψευσε οικτρά. Ο Ανδρέας έπαιξε ένα αριστοτεχνικό παιχνίδι αντιπερισπασμού. Τώρα, καθώς ο Μαρκόπουλος επιστρέφει προσπαθώντας να δείξει ένα ανθρώπινο πρόσωπο, ο Ιωάννου ετοιμάζει το τελειωτικό χτύπημα. Η σύγκρουση αυτών των δύο ανδρών θα είναι ανελέητη και το μόνο σίγουρο είναι πως το αίμα θα κυλήσει ξανά, καθώς η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που ο Ανδρέας ξέρει να σερβίρει κρύο.