ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού στο ποδόσφαιρο! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 21/2: Ρωτήσαμε, μάθαμε κι έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα. Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό στο ποδόσφαιρο.

Survivor διαρροή 21/2: Ρωτήσαμε, μάθαμε και έχουμε οριστικό αποτέλεσμα. είναι η που το αγώνισμα με φαγητό .

Survivor διαρροή 21/2

Survivor διαρροή 21/2: Επιστροφή λοιπόν στα γνωστά μας, τα δικά μας. Το Survivor είναι και πάλι στις επάλξεις με το επεισόδιο της Κυριακής. Σε ένα επεισόδιο που θα δούμε αρκετά. Πέρα από τα γνωστά δηλαδή που δεν είναι άλλα από το αγώνισμα και το κουίζ.

Ανυπομονώ να δω το κουίζ είναι η αλήθεια με τις… kinky ερωτήσεις που κάνει ο Γιώργος Λιανός. Ειδικά τώρα που θα είναι μέσα ο πρώην της Μαριαλένας, ο Σάκης Κατσούλης (αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης) και όχι μόνο. Διότι μαζί του μπαίνει και η νυν σύντροφός του. Η Χριστίνα Κεφαλά που λέγεται πως είναι η πέτρα του… σκανδάλου.

Πάμε λοιπόν για αρκετά ανεβασμένα νούμερα στην τηλεθέαση ξανά. Α, μιας και το αναφέραμε. Τι γίνεται όταν δεν έχει Survivor εκεί; Έχει ένα ενδιαφέρον, ειδικά τα Σάββατα. Πάμε λοιπόν. Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββάτου. Λείπει ο γάτος, δηλαδή το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, χορεύει το Masterchef!

Top 5

Μην ξεχνιέστε επίσης. Περιμένουμε στο inbox του Sportime τα φαγητά σας και σε ποιον παίκτη θέλετε να το… δώσουμε με φωτογραφία, για να βαθμολογήσουμε την ιδέα σας. Μέχρι τότε, δείτε τα ειδικά στατιστικά με το τι κάνει η κάθε ομάδα και παίκτες.

Βραδινό αγώνισμα θα έχει απόψε. Κι αυτό μάλιστα θα είναι ποδόσφαιρο. Μπαλίτσα βραδινή. Όπως της πρέπει. Κυριακή είναι άλλωστε. Με ποδόσφαιρο πρέπει να ασχοληθούμε. τι καλύτερο άλλωστε; Με τους νέους παίκτες που μπαίνουν απόψε στο παιχνίδι, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος τι θα συμβεί. Πάμε σε νέες καταστάσεις. Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο όμως ξέρει. Και ξέρει και πολύ καλά. Όπως σας είχαμε πει η ομάδα είναι η νικήτρια και αυτή που κερδίζει το έπαθλο . Α, και είναι σίγουρο έτσι. Sportime, , Survivor, ποδόσφαιρο. Πως να το χάσουμε;

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο