Σασμός – Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA φτάνει στο συγκλονιστικό φινάλε της αύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου. Μετά από τρεις σεζόν, οι θεατές θα δουν επιτέλους τον πολυπόθητο Σασμό. Ο λαμπερός γάμος και το κρητικό γλέντι του Αστέρη και της Αργυρώς θα σφραγίσουν την ευτυχία τους και την ειρήνη μεταξύ των οικογενειών Βρουλάκη και Σταματάκη.

Σασμός – Φινάλε γεμάτο δάκρυα χαράς και λύπης

Με χρονικό άλμα τριών ετών, ο γάμος αυτός επισφραγίζει την ειρήνη μεταξύ των δύο οικογενειών. Στο φινάλε, ο παπα-Μιχάλης, η Καλλιόπη και η Βασιλική αποφασίζουν να βαφτίσουν το μωρό πριν από την κηδεία του Μαθιού και να του δώσουν το όνομά του, Ματθίλδη. Σε μια δραματική σκηνή, η Βασιλική, πάνω στην απελπισία της για την απώλεια του Μαθιού, ετοιμάζεται να πέσει από τον βράχο μαζί με το μωρό της. Ωστόσο, ένα όραμα του Μαθιού την αποτρέπει από την αυτοκτονία.

Η Βασιλική παρακαλεί τον Αντώνη να μην αποκαλύψει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, επιδιώκοντας να αφήσει στο παιδί της την κληρονομιά του ηρωισμού του Μαθιού που έσωσε τον Ρούσσο, αντί για το έγκλημα που διέπραξε στο παρελθόν. Ο Αντώνης συμφωνεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο Αστέρης και η Αργυρώ προετοιμάζουν τον γάμο τους, αλλά μια αδιαθεσία της Αργυρώς τους τρομάζει προσωρινά. Ο Δημήτρης, όμως, τους φέρνει ευχάριστα νέα, καθώς επιβεβαιώνει ότι η Αργυρώ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς είναι έτοιμο να μας προσφέρει την πολυπόθητη κατάληξη της σειράς, γεμάτη συναισθηματικές στιγμές, συγκίνηση και την απόλυτη ολοκλήρωση της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ