Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Γη της Ελιάς”, καθώς η Ασπασία, γεμάτη θυμό, εκδηλώνει την οργή της απέναντι στην Αμαλία.
Γη της Ελιάς: Η Ασπασία ξεσπάει στην Αμαλία
Ένας άγνωστος άνδρας στοχεύει και τους δύο συζύγους, απαιτώντας χρήματα με αντάλλαγμα την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τον θάνατο του γιου τους, Κίμωνα. Η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι φτάνει σε υψηλά επίπεδα, καθώς η Ασπασία πιστεύει ακράδαντα ότι ο Δημοσθένης την απατά. Η έλλειψη αποδείξεων την κάνει να νιώθει ακόμα πιο εκνευρισμένη, αλλά είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια, ανεξαρτήτως των συνεπειών. Η πρώτη ένδειξη που την ανησυχεί προκύπτει όταν ανακαλύπτει ένα παλιό κρυφό κινητό ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα του Δημοσθένη.
Όταν τον αντιμετωπίζει για να του μιλήσει για αυτό, εκείνος αντιδρά με εκνευρισμό, προσφέροντας μια αδύναμη δικαιολογία και, με τη συνείδησή του “λερωμένη”, ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν, μαζεύοντας τα πράγματά του. Αυτή η σκηνή θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της ιστορίας στη “Γη της Ελιάς”.
Η Γη τη Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις της σειράς.
Παρά την απόφαση του χωρισμού, η Ασπασία δεν σταματά την έρευνά της. Αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει στη φίλη της, την Κούλα, τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει τον Δημοσθένη να βγει πανολαδιά. Η Κούλα, σύμφωνα με το περιοδικό “TiVi Σίριαλ”, της αποκαλύπτει τελικά τη σχέση του Δημοσθένη με την Αμαλία. Πλημμυρισμένη από θυμό, η Ασπασία αποφασίζει να πάει στο δημαρχείο, όπου βρίζει την Αμαλία και απαιτεί από τη Χάιδω να την απολύσει. Μάλιστα, θα δούμε να πετάει αντικείμενα και να την προσβάλλει δημόσια.