Σασμός – Οι επερχόμενες στιγμές της σειράς αναμένονται να συγκλονίσουν, καθώς η αίσθηση του κακού που νιώθει η Βασιλική δεν είναι άδικη. Αφού έφερε στον κόσμο την κόρη της με τον Μαθιό, η ζωή της απειλείται από τον Μανούσο Μουντάκη.

Σασμός – Το παιχνίδι της εκδίκησης φτάνει στο τέλος του

Ο Ρούσσος γίνεται έξαλλος με τις αποκαλύψεις για την οικογένειά του, ανακαλύπτοντας ότι ο Ανδρέας είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του αδερφού του Βασίλη. Μαθαίνει επίσης τα σκοτεινά σχέδια της Καλλιόπης και του Παύλου για τον επικείμενο σασμό, τα οποία δεν πραγματοποιοίθηκαν λόγω των δολοφονικών ενεργειών του Ανδρέα. Η Καλλιόπη, αντί να αναζητήσει εκδίκηση για τον χαμό του γιου της, σοκάρει τους πάντες αποφασίζοντας να σπείρει ειρήνη. Η Άνω Ποριά είναι σε αναταραχή με την άφιξη του Ανδρέα, ο οποίος επιστρέφει με σκοπό να εκδικηθεί τον Ρούσσο.

Ο Γιάννος και ο Μανούσος αναβάλλουν τα σχέδιά τους και σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημα με μυστικιστική ακρίβεια. Ο Χρήστος και η Στέλλα, αν και ευτυχισμένοι, αγνοούν τις σκοτεινές απειλές που πλανώνται γύρω τους. Η ώρα της αντίστροφης μέτρησης για τον Μάθιο και τον φόνο του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική νιώθει τον ερχομό του κακού περισσότερο από ποτέ. Έτσι ζητά απο την Καλλιόπη να της υποσχεθεί ότι, αν της συμβεί κάτι, θα φροντίσει για την εγγονή της. Οι επερχόμενες εξελίξεις αναμένεται να αναστατώσουν την Άνω Ποριά και να αλλάξουν οριστικά την ιστορία των οικογενειών τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ