Το Ναυάγιο  – Στη συνέχεια της σειράς, οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές με τον Στελή να κυνηγά τον Ιπποκράτη με όπλο. Ο κλοιός γύρω από τον Ιπποκράτη στενεύει, καθώς όλοι γνωρίζουν πλέον πόσο επικίνδυνος είναι. Η Ειρήνη και η Δήμητρα ενώνουν τις δυνάμεις τους, στοχεύοντας να βάλουν τέλος στον αδίστακτο λιμενικό.

Το Ναυάγιο – Του κολλάει το πιστόλι στον κρόταφο

Παράλληλα, η δίκη για το ναυάγιο ξεκινά με τον Στελή, τον Άγγελο και τη Μαρία να καταθέτουν, συγκινώντας όλο το ακροατήριο. Η Θεοδώρα μαθαίνει ότι είναι κόρη του Δημήτρη και πηγαίνει στην Αθήνα να ζητήσει εξηγήσεις από τη Μαρία. Το λιμενικό ανακαλύπτει το πτώμα της Ευγενίας, και ο Ιπποκράτης καλείται να το αναγνωρίσει. Μετά από αυτό, φεύγει από το σπίτι. Η Ειρήνη και η Δήμητρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και πηγαίνουν στον κήπο όπου είναι θαμμένο το πτώμα της Κλαίρης.

Η αλήθεια αναμένεται να βγει στο φως και να συγκλονίσει όλους. Η Λαμπρινή ενημερώνει τον Στελή για τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει ο Ιπποκράτης και φοβάται μήπως η Ειρήνη πάθει κακό. Έτσι, ο Στελής αρπάζει το όπλο του και τρέχει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει. Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά αναμένεται να μας κρατήσουν σε αγωνία, καθώς οι ήρωες συγκρούονται με τα πάθη τους και τις αποκαλύψεις του παρελθόντος.

Με κάθε επεισόδιο, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους, ενώ οι θεατές παρακολουθούν τις δραματικές ανατροπές και τις έντονες συγκρούσεις. Ο αγώνας για δικαιοσύνη και η προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας θα φέρουν ανατροπές που κανείς δεν περιμένει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ