Το Ναυάγιο Επεισόδιο 106 – Στο νοσοκομείο, ο Δημήτρης αγωνίζεται να μείνει στη ζωή. Ο Μάκης φθάνει εκεί για να είναι δίπλα στη Λίνα, αλλά διαπιστώνει ότι ο Όθωνας έχει ήδη φτάσει. Η Πολυξένη, μετά την τραγική εξέλιξη, ανακαλύπτει το τελευταίο μυστικό του Δημήτρη: ότι η Θοδώρα είναι η κόρη του.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 106 – Ο Δημήτρης χαροπαλεύει

Η αστυνομία αναζητά την Ευγενία, ερωτώντας τον Ιπποκράτη, ο οποίος προσπαθεί να κρύψει τα ίχνη της εξαφάνισής της. Στην Κρήτη, ο Δημήτρης αναρρώνει και αποκαλύπτει στη Λίνα την ταυτότητα του ατόμου που τον πυροβόλησε. Καθώς η ημέρα της δίκης πλησιάζει, ο Δημοσθένης συγκεντρώνει τους μάρτυρες και προσπαθεί να ανακαλύψει τα κρυφά τους μυστικά, τα οποία ενδέχεται να αποτελέσουν εμπόδια στη δικαίωσή τους. Γνωρίζει ότι ο Παντελίδης ίσως ήδη τα έχει ανακαλύψει.

Η Ειρήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα: να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη, όπως της υποδεικνύει ο Ιπποκράτης, ή να πάρει θέση εναντίον του; Είναι σαφές ότι αν αυτή δεν καταθέσει υπέρ του Μιχάλη, θα πρέπει να το κάνει ο Πέτρος. Ωστόσο, μια μέρα πριν από τη δίκη, ο Παντελίδης καταστρέφει την τελευταία ελπίδα του Μιχάλη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ