Το Ναυάγιο επεισόδια – Η σειρά φτάνει προς το οριστικό κι ανατρεπτικό της φινάλε. Ποιο θα είναι το τέλος της Στέλλας στη σειρά μετά από όσα πέρασε; Η Στέλλα είναι ένα από τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας καθώς περίμενε το παιδί του Κυριάκου και κι εκείνος την ίδια στιγμή, πνίγηκε στο ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Τραγικό το τέλος της Στέλλας

Η Στέλλα όμως ήθελε να γεννήσει αυτό το παιδί, για να της θυμίζει για πάντα τον άντρα της. Όμως η μοίρα είχε για εκείνη άλλα σχέδια. Το παιδί της Στέλλας γεννήθηκε νεκρό και ο Σάββας, μαζί με την μαία και τον Ιπποκράτη, της έδωσαν το παιδί της Ειρήνης και η Ειρήνη πιστεύει ότι το δικό της πέθανε. Όσο προχωράμε προς το τέλος όμως, η αλήθεια δεν θα αργήσει να φανεί. Η Ειρήνη έχει υποψιαστεί ότι ο Ιπποκράτης μπορεί να της έχει κλέψει το μωρό και να το έχει δώσει αλλού, ενώ η Ελένη που ήταν η πρώτη που το κατάλαβε, θα φέρει μαζί με τον Βασίλη την αλήθεια στο φως.

Η Στέλλα θα μάθει ότι το παιδί δεν είναι δικό της αλλά της Ειρήνης. Δεν θα προλάβει όμως να στενοχωρηθεί, καθώς η ζωή θα της χαμογελάσει και θα μείνει έγκυος στο παιδί του Βασίλη. Έτσι, η Στέλλα θα έχει ένα ευτυχές τέλος μαζί με τον Βασίλη και το παιδί τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ