Το Ναυάγιο επεισόδια – Η σειρά του MEGA πλησιάζει στο τέλος του, με συνταρακτικές εξελίξεις που αφορούν τον Ιπποκράτη και τον Άγγελο. Η Ειρήνη καταγγέλλει τον Ιπποκράτη στην αστυνομία για το φόνο της γυναίκας του, της Κλαίρης, και οι αρχές ανακαλύπτουν το πτώμα της θαμμένο στον κήπο του σπιτιού του.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Δολοφονεί τον Άγγελο

Ο Παντελίδης αποφασίζει να κρύψει τον Ιπποκράτη για λίγες ημέρες σε ένα παλιό εξοχικό τους σπίτι. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη, ο Πέτρος και η Δήμητρα ανησυχούν για τον Ορφέα, τον οποίο ο πατέρας του κρατάει κρυμμένο. Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τα ίχνη τους και η αγωνία για το αγοράκι μεγαλώνει, καθώς όλοι γνωρίζουν πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο Ιπποκράτης. Λίγο αργότερα, ο Ορφέας εκμεταλλεύεται την απουσία του Ιπποκράτη από το εξοχικό και τηλεφωνεί στην Ειρήνη.

Εκείνη καταλαβαίνει ότι ο Ιπποκράτης σχεδιάζει να διαφύγει στο εξωτερικό με τον Ορφέα και απελπισμένη παίρνει το όπλο του Στελή. Στη συνέχεια της σειράς, ο Άγγελος εντοπίζει τον Ιπποκράτη και πηγαίνει να τον βρει, χωρίς να ξέρει ότι είναι οπλισμένος. Θα σκοτώσει άραγε ο Ιπποκράτης τον Άγγελο για να καταφέρει να ξεφύγει;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ