Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ιπποκράτης σκοτώνει την Ευγενία, αφού καταλαβαίνει ότι σκοπεύει να τον ξεσκεπάσει. Της κανονίζει ραντεβού σε ένα απομονωμένο μέρος, μακριά από το σπίτι.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Καρέ καρέ η δολοφονία της Ευγενίας

Όταν φτάνουν εκεί, η Ευγενία τον κατηγορεί ευθέως, δηλώνοντας πως γνωρίζει ότι αυτός σκότωσε την Κλαίρη. Ο Ιπποκράτης, με το μάτι του να γυαλίζει από κακία και μίσος, αρπάζει μια πέτρα και χτυπά την Ευγενία, αφήνοντάς την νεκρή στο έδαφος, ενώ εκείνη φωνάζει ότι είναι φονιάς. Στη συνέχεια, η Ειρήνη και ο Πέτρος ξεκινούν την αναζήτηση της Ευγενίας, χωρίς όμως επιτυχία. Σταδιακά, καταλαβαίνουν ότι ο Ιπποκράτης της έκανε κακό και αποφασίζουν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευτούν και να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να καλύψει το έγκλημά του, αλλά αυτή τη φορά είναι απρόσεκτος. Τελικά, ξεσπά και στην Ειρήνη, προσπαθώντας να επιβληθεί και να διατηρήσει τον έλεγχο της κατάστασης.
Οι επόμενες εξελίξεις φέρνουν την ένταση στα ύψη, καθώς Ειρήνη και Πέτρος παλεύουν να αποκαλύψουν την αλήθεια και να τιμωρήσουν τον Ιπποκράτη για τις πράξεις του. Η αποφασιστικότητα της Ειρήνης και του Πέτρου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά τους να δικαιώσουν την Ευγενία και να αποκαταστήσουν την τάξη.

Ο Ιπποκράτης, αν και προσπαθεί να διαφύγει από τις συνέπειες των πράξεών του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Οι εντάσεις κορυφώνονται, καθώς οι αποκαλύψεις πληθαίνουν και οι σχέσεις δοκιμάζονται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ