Το Ναυάγιο Επόμενα Επεισόδια: Ο Παντελίδης προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Μιχάλη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο Επεισόδια 14-15-16-17

Κυριακή
Ο Θόδωρος αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση μπροστά στις νΌσοκόμες. Ο Άγγελος επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του και ζητά τη βοήθειά του να μετατεθεί στο λιμενικό. Ο Διονύσης καλεί έναν δημοσιογράφο στο στούντιο για να αποσπάσει δηλώσεις από τη Στέλλα, κάνοντάς τη να ξεσπάσει για τον χαμό του Κυριάκου.

Δευτέρα
Ο Πέτρος το σκάει τελευταία στιγμή από τους αρχαιοκάπηλους παίρνοντας μαζί του το όπλο του Αντώνη. Ο Δημήτρης επιμένει να γυρίσουν οικογενειακώς στην Κρήτη, αλλά η Λίνα τον πείθει να την αφήσει να μείνει στην Αθήνα με τη Βάσω. Μετά την επίσκεψη της Ευγενίας, η Ειρήνη σκέφτεται να φύγει από το σπίτι του Ιπποκράτη. Εκείνος όμως την κρατάει κοντά του.

Τρίτη
Ο καπετάν-Αντρέας επισκέπτεται τον Στελή να του συμπαρασταθεί και να τον πείσει να μην το βάλει κάτω. Ο αστυνόμος που ερευνά την εξαφάνιση της Κλαίρης ανακρίνει τη Δήμητρα, αποφασισμένος να βρει τα ίχνη της γυναίκας του Ιπποκράτη. Ο Μάκης και η Λίνα αναζητούν ο ένας τον άλλον στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκαν.

Τετάρτη
Ο Παντελίδης προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Μιχάλη. Η Ειρήνη σε άθλια κατάσταση περιμένει να μάθει αν το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα στην Κρήτη είναι του Απόστολου. Ο Διονύσης επισκέπτεται τη Λίνα και έχει μεγάλα σχέδια γι’ αυτήν, αλλά κάποιος του τα χαλάει. Ο Ιπποκράτης φροντίζει να μην τον ξαναενοχλήσει η αστυνομία…