Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ανδρέας καλεί αμέσως ασθενοφόρο καθώς ο Δημήτρης χαροπαλεύει. Κλαίγοντας, προσεύχεται: «Σώσε τον Θεέ μου». Παρατηρεί το μενταγιόν της Άννας στο χέρι του Δημήτρη και φεύγει έξαλλος για να την αντιμετωπίσει.

Παγιδευμένοι – Τα αποτυπώματα στο όπλο την στέλνουν φυλακή

Όταν φτάνει στο σπίτι της, την βρίσκει να κρατάει ένα μαχαίρι, με τα ρούχα της καταματωμένα. Της φωνάζει, σχεδόν ουρλιάζοντας: «Συλλαμβάνεσαι ως ύποπτη για φόνο», με τα μάτια του να βγάζουν φωτιές. Η αστυνομία διαπιστώνει ότι στο όπλο της επίθεσης υπάρχουν τα αποτυπώματα της Άννας, ενώ στα χέρια του Δημήτρη βρίσκουν τρίχες από τα μαλλιά της. Καθώς κρατείται, η Άννα ζητάει χαρτί και στυλό για να γράψει την απολογία της. Αφού τελειώνει, ο Ανδρέας την ρωτάει: «Πώς μπόρεσες; Πώς μπόρεσες να σκοτώσεις τον Δημήτρη;».

Η Άννα τον κοιτάζει σοκαρισμένη και παθαίνει νευρικό κλονισμό. Αρχίζει να σπάει τα πάντα γύρω της. «Δεν μπορεί να πέθανε», ουρλιάζει. Ο Ανδρέας την κατηγορεί: «Εσύ τον σκότωσες». Η Άννα, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει την αλήθεια, φωνάζει: «Δεν το έκανα εγώ. Άλλον σκότωσα». Θέλει να καλύψει τη Λίνα, και η αποκάλυψη σοκάρει τους πάντες.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ