Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία κόντρα στα θέλω της δέχεται την μοίρα που της ορίζουν

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας». Καταδικασμένη από τη μοίρα, η Ιουλία αποφασίζει να βάλει στην άκρη τα θέλω της και να παντρευτεί τον Γιωργίκη, όπως άλλωστε υποσχέθηκε στην μάνα της και τον αδερφό της, πριν αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη της.

Καθώς ολοκληρώνεται το προξενιό με επιτυχία, η Ιουλία μέσα της έχει ελπίδες για ένα θαύμα που θα αλλάξει τη μοίρα της. Διατηρώντας ακόμα την πίστη της στον έρωτα της με τον Γρηγόρη, πιστεύει ότι εκείνος θα μάθει για τον επικείμενο γάμο και ίσως να μπορέσει να αλλάξει τα πάντα.

Ωστόσο, δεν του έχει αποκαλύψει το σημαντικότερο γεγονός της ζωής της, ότι είναι έγκυος στο παιδί του. Ο Γρηγόρης, αγνοώντας αυτήν την ουσιώδη πληροφορία, αν και αγαπά την Ιουλία, διστάζει να αντιδράσει και να εμποδίσει τον γάμο της.

Μάλιστα θεωρεί ότι η Ιουλία τελικά δεν θα τολμήσει να παντρευτεί έναν άντρα πολλά χρόνια μεγαλύτερό της κι έτσι είναι απασχολημένος με τα προβλήματα της φυλάκισης του πατέρα του την ώρα που στη Λάρισα, ο χρόνος τρέχει.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο κορυφώνονται, και η Ιουλία, ενθουσιασμένη από την αντιμετώπιση του Γιωργίκη προς τον γιο του, αισθάνεται ασφαλής και αισιόδοξη για το μέλλον του αγέννητου παιδιού της. Ο γάμος τελικά πραγματοποιείται λίγες ημέρες αργότερα.

Τη μεγάλη μέρα, παρά τον πόνο που κουβαλάει μέσα της, η Ιουλία εμφανίζεται στην εκκλησία ως μια από τις πιο όμορφες νύφες και η είδηση του γάμου τους γίνεται θέμα συζήτησης σε όλη την περιοχή.

Η Στάσα στηρίζει την κόρη της και στέκεται πλάι της με καμάρι, ενώ η Φιλιώ, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, γίνεται κουμπάρα του ζευγαριού, προκαλώντας αμηχανία λόγω της άσχημης κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα στις δύο πρώην φίλες λόγω του έρωτα τους για τον Γρηγόρη.

Ο νεαρός Ραζίνης, πληροφορούμενος ότι η πρώην του παντρεύτηκε τελικά τον Προβιό, καταρρέει και αναρωτιέται γιατί η Ιουλία δέχτηκε αυτόν τον γάμο. Η νεόνυμφη μετακομίζει στο αρχοντικό του συζύγου της, ενώ ο Γρηγόρης βυθίζεται στη θλίψη και τρελαίνεται στη σκέψη ότι η γυναίκα που αγαπάει είναι πλέον με άλλον. Η μητέρα του και η αδερφή του, μάταια προσπαθούν να τον παρηγορήσουν, καθώς ο πόνος που νιώθει του ξεριζώνει την καρδιά.