Σασμός – Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές και οι κακοτοπιές για τους Σταματάκηδες όπως φαίνεται ως το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Αρχικά, ο παπάς φυγαδεύει τον Αντρέα στα κρυφά, αποφεύγοντας την αστυνομία που τον αναζητά.

Σασμός – Ράκος η Βασιλική – Χάνει την κόρη της

Ο Αντώνης, ενημερωμένος από τον Μηνά για τα σχέδια του Αντρέα, βιάζεται να φτάσει στο αρχοντικό των Σταματάκηδων, καθώς ο χρόνος τελειώνει και τελικά δεν αποδυκνύεται σύμμαχος του. Όταν φτάνει, βλέπει τον παπά και τον Ρούσσο να κάθονται ήρεμοι, αλλά αντιλαμβάνεται την ανησυχία που υπάρχει στον αέρα, όπως μαθαίνουμε απο το ρεπορτάζ. Ο Μηνάς, πρώην σύντροφος εγκληματικών ενεργειών του Αντρέα, αποφασίζει να συνεργαστεί με τις αρχές, προσφέροντας πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Αντρέα, για να προστατεύσει τη ζωή του και να γλιτώσει την φυλακή.

Παράλληλα, η κατάσταση επιδεινώνεται με την άφιξη του Αντρέα, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απειλή. Παράλληλα, η Βασιλική ανυπομονεί να κρατήσει το μωράκι στην αγκαλιά της και τελικά γεννάει. Ένα απροσδόκητο πρόβλημα, ωστόσο, την απομακρύνει από το μωρό και προσθέτει άλλη μια ανησυχία στο μυαλό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μωράκι πρέπει να μπει στη θερμοκοιτίδα και το μέλλον κρέμεται αβέβαιο. Ράκος η Βασιλική παλεύει να κρατήσει το μυαλό της καθαρό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ