Σασμός – Η επιστροφή του Ρούσσου Σταματάκη στην Άνω Ποριά αναμένεται να επιφέρει μεγάλες ανατροπές στη σειρά. Ο Ρούσσος, κουνιάδος της Καλλιόπης, επιστρέφει απρόσμενα, γεγονός που χαιρετίζεται θερμά από την Καλλιόπη, ενώ ο Μαθιός και ο Αστέρης παραμένουν επιφυλακτικοί.

Σασμός – Η αλήθεια στο φως – Ο Ρούσσος καταρρέει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρούσσος ανακαλύπτει κρίσιμες πληροφορίες που άλλαζουν ριζικά την κατάσταση. Μαθαίνει για γεγονότα που του είχαν κρυφτεί, όπως η εντολή του Αντρέα για τη δολοφονία του αδελφού του, καθώς και πως ο Παύλος κατηγορήθηκε άδικα, και έτσι αναζωπυρώθηκε η βεντέτα με τους Βρουλάκηδες. Πέραν αυτού, του αποκαλύπτουν ότι ο Λάζαρος δολοφόνησε τον Νικηφόρο, το παιδί του Μαθιού. Ο Ρούσσος Σταματάκης φέρνει μαζί του το βάρος των ενοχών που προκύπτουν από τα μυστικά και τα λάθη που έχουν σημαδέψει τις ζωές όλων στην Άνω Ποριά.

Καθώς ακούει αυτές τις σκληρές αλήθειες, συνειδητοποιεί ότι η επιστροφή του θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στις μελλοντικές εξελίξεις. Η επιστροφή του Ρούσσου Σταματάκη στο χωριό φέρνει μαζί της την υπόσχεση για αποκαλύψεις και ανατροπές, αναδεικνύοντας τη συναισθηματική και δραματική ένταση που θα καθορίσει την πορεία των προσώπων και των γεγονότων ως το τελευταίο επεισόδιο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ