Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε μια επιστροφή που θα φέρει αναστάτωση, ειδικά στην Καλλιόπη. Ο Ρούσσος Σταματάκης, ο αδελφός του Βασίλη, επιστρέφει στο χωριό, προκαλώντας πανικό. Ο Αντρέας τον έψαχνε χρόνια για να τον εκδικηθεί για το κακό που προκάλεσε στη μητέρα του, Μαρία.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Επιστρέφει και σπέρνει τον πανικό

Η Καλλιόπη ανοίγει την πόρτα και αντικρίζει έναν άγνωστο άντρα. “Τόσο πολύ άλλαξα, Καλλιόπη;” της λέει και εκείνη χάνει τα λόγια της όταν αναγνωρίζει τη φωνή του. Τον ενημερώνει για τις εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και πως ο Αντρέας έμαθε πως είναι ο βιολογικός του πατέρας. Στο δρόμο, ο Ρούσσος συναντά τυχαία τη γιαγιά. Εκείνη του εξηγεί: “Πέρυσι άρχισαν οι κουβέντες για σασμό, αλλά ο Αντρέας επέστρεψε και αναζωπύρωσε τη φωτιά. Σκοτώθηκαν δύο νέοι και ζούμε με το φόβο.” Ο Ρούσσος την καθησυχάζει λέγοντας: “Δεν θα έριχνα λάδι στη φωτιά.

Σε εκτιμώ πολύ, δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα σε βλάψει.” Η γιαγιά εκφράζει τον φόβο της: “Μένεις στης Καλλιόπης. Αν αποκαλύψεις πώς άρχισε η βεντέτα, εμείς οι Βρουλάκηδες θα αναγκαστούμε να φύγουμε. Δεν φταίμε για τα λάθη του πεθερού μου.” Ο Ρούσσος την διαβεβαιώνει: “Δεν είμαι κανένα κοπέλι να μου ξεφεύγουν κουβέντες. Εκτιμώ πολύ όσα έκανες για τον γιο μου και τη Μαρία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μυστικό μας. Από το στόμα μου δεν θα ξεγλιστρήσει κουβέντα.”

Ο παπα-Μιχάλης ενημερώνει τον Ρούσσο ότι ο Αντρέας έχει μάθει για την επιστροφή του πατέρα του στην Άνω Ποριά. Ο Ρούσσος καταλαβαίνει πως ο Αντρέας θέλει να τον κάνει να πληρώσει για την αλήθεια που του κράτησε κρυφή. Οι εξελίξεις δείχνουν πως οι σχέσεις και οι εντάσεις μεταξύ των οικογενειών θα συνεχίσουν να είναι κεντρικό θέμα στην ιστορία, με τον Ρούσσο να παίζει σημαντικό ρόλο σε όσα θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ