Σασμός επεισόδια – Η επιστροφή του Ρούσσου Σταματάκη στην Άνω Ποριά, μετά από χρόνια ξενιτιάς στη Σουηδία, τον πλημμυρίζει συγκίνηση, αλλά και μεγάλη αγωνία για το τι θα βρει στο χωριό του.

Σασμός επεισόδια – Ρούσσο μου πρέπει να σταματήσει το κακό

Ο Ρούσσος αναγκάστηκε μικρός να εγκαταλείψει για να ξεπεράσει το μεγάλο του έρωτα για μια γυναίκα από το σόι των Βρουλάκηδων, τη Μαρία, έναν απαγορευμένο έρωτα λόγω μιας βεντέτας που ξεκίνησε από τον καβγά των δύο οικογενειών για κάτι χωράφια. Η Καλλιόπη, με όσο κουράγιο της απομένει, αποκαλύπτει στον κουνιάδο της την αλήθεια για όσα συνέβησαν μετά τη δολοφονία του Μάρκου Βρουλάκη από τον άντρα και αδελφό του Ρούσσου, τον Βασίλη. Πρωταγωνιστής στη σύγκρουση ήταν ο Ανδρέας, γιος του Βασίλη και τότε καπετάνιος, που ζήτησε εκδίκηση για τον θάνατο του “αδελφού” του Μάρκου.

Ο Ρούσσος, ακούγοντας όλα αυτά, αναρωτιέται πώς θα τερματίσει τον κύκλο βίας. Επιθυμεί να συναντήσει τον γιο του Ανδρέα και να εξομολογηθεί την αγάπη του για τη μάνα τους, διαλύοντας τις ψευδείς φημολογίες που τους χώρισαν. Καθώς προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την Καλλιόπη, ο θάνατος του Στεφανή Σταματάκη παραμένει απορία στο μυαλό του, αν και η καπετάνισσα παρέχει εξηγήσεις. Ο Ρούσσος αναζητά ακόμα απαντήσεις για να επιτύχει ειρήνη στο χωριό, παρά τις δυσκολίες που συναντά στο να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ