Σασμός εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Μαρίνα αποκαλύπτει στην Αργυρώ την αλήθεια, δείχνοντας ανοιχτά το τι συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με τον Αντώνη. Οι συνέπειες αυτής της αποκάλυψης αναμένεται να είναι καταλυτικές για τις εξελίξεις.

Σασμός εξελίξεις – Ο Μαθιός συναντά τον δολοφόνο του

Στο ενδιάμεσο, το γράμμα της Εύας αποκαλύπτει τα πάντα, αναστατώνοντας το μυστήριο και αλλάζοντας τις αντιλήψεις της οικογένειας Σταματάκη, ακόμα και μετά τον θάνατο της. Παράλληλα, η επιστροφή του Αντώνη φέρνει μια άγρια αντιπαράθεση με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη, συγκρούοντας δύο διαφορετικούς κόσμους και προμηνύοντας απώλειες. Η επίσκεψη της Μαρίνας στον Μαθιό αποκαλύπτει ένα μυστικό που τον συγκλονίζει. Οι απειλές της οικογένειας Μουντάκη αυξάνονται, προκαλώντας την Καλλιόπη να προσπαθήσει να κερδίσει την υποστήριξη του Τηλέμαχου, προκειμένου να αποφευχθούν τα αντίποινα.

Οι ώρες περνούν αργά και βασανιστικά για τη Βασιλική και τη Θοδώρα, καθώς αντιμετωπίζουν τους φόβους και τις ανησυχίες τους για το μέλλον. Ο Γιώργος, συζητώντας με τον Αντώνη, συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Κανένα έγκλημα δεν θα παραμείνει ατιμώρητο, ανεξαρτήτως κινήτρου. Η Βασιλική, μετά την επίθεση που υπέστη μέσα στο κελί της φυλακής, παλεύει με τον φόβο για την ασφάλεια της οικογένειάς της. Η Θοδώρα, αντιμέτωπη με την πιθανή εγκυμοσύνη, αναζητά δύναμη από τους δικούς της.

Ο Χρήστος, αντιμετωπίζοντας την απρόσμενη επίσκεψη, σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του απέναντι στον Αντώνη, ενώ ο Μαθιός, περιμένει σε μία ερημιά μέχρι που εμφανίζεται κάποιος, με εξίσου απειλητική διάθεση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ