Σασμός εξελίξεις – Η Χαροκαμένη Βασιλική, που είχε χάσει το γιο της και τον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο από όλους στη ζωή της, αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο να αντιμετωπίσει την απώλεια. Με αγκαλιά την μικρή Ματθίλδη, βρίσκεται πάνω σε έναν βράχο, έτοιμη να πέσει στη θάλασσα. Ωστόσο, έρχεται ξαφνικά ως όραμα ο Μαθιός και την εμποδίζει από το να κάνει το μοιραίο βήμα προς την αυτοκτονία.

Σασμός εξελίξεις – Καρέ καρέ ο γάμος Αργυρώς – Αστέρη

Αποφασισμένη να προστατέψει την οικογένειά της, επισκέπτεται τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, παρακαλώντας τον να μην αποκαλύψει την αλήθεια: ότι ο Μαθιός είναι φονιάς. Ο Φραγκιαδάκης της υποδεικνύει ότι η πράξη της θα μείνει ως η μοναδική κληρονομιά που θα αφήσει στην κόρη της. Αν όμως αποκαλυφθεί η αλήθεια, θα βρεθούν όλοι εναντίον τους. Συνεπώς, ο Φραγκιαδάκης επιλέγει να διατηρήσει τη σιωπή του, και η δολοφονία του Στεφανή παραμένει ένα σκοτεινό μυστικό.

Τρία χρόνια περνούν και η Άνω Ποριά ζει τώρα σε ήρεμους ρυθμούς. Ο Πετράκης μεγαλώνει, και η γιαγιά Καλλιόπη νιώθει υπερήφανη για τον εγγονό της. Η γλυκιά Ματθίλδη αναπτύσσεται υπέροχα, ενώ η Βασιλική χαίρεται βλέποντάς την να εξελίσσεται. Ευτυχισμένοι ζουν και ο Αστέρης με την Αργυρώ. Επιτέλους, έρχεται η ώρα του γάμου τους. Η Αργυρώ ζει στον πυρετό των προετοιμασιών, αλλά μια αδιαθεσία της προκαλεί ανησυχία. Καλούν τον Δημήτρη, ο οποίος επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της. Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους με τον Αστέρη.

Ο Αστέρης ντύνεται γαμπρός με την παραδοσιακή κρητική φορεσιά. Συνοδευόμενος από άντρες που τραγουδούν ριζίτικα, προχωρά στην εκκλησία. Οι γυναίκες βοηθούν την Αργυρώ να φορέσει το νυφικό της και της χαρίζουν την αγάπη τους. Με τη συνοδεία οργάνων, φτάνει στον αγαπημένο της. Όταν ακούγεται το ριζίτικο «Δώσε μας μάνα την ευχή», η Καλλιόπη και η Μαρίνα δίνουν τις ευλογίες τους. Ακολουθεί κρητικό γλέντι μετά τον γάμο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ