Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένονται στο Grand Hotel, καθώς ο Πέτρος επιστρέφει και έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της Αλίκης. Η ηρωίδα, αφού γλίτωσε την τελευταία στιγμή από την αυτοκτονία, ξεσπά εναντίον του για το ψέμα του θανάτου του.
Η μεγάλη επιστροφή που βάφτηκε με δάκρυα και οργή
Δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ, φίλες και φίλοι μου! Περιμέναμε πώς και πώς αυτή την επανένωση, αλλά οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να μας τσακίσουν την καρδιά με τον πιο σκληρό τρόπο. Όπως είδαμε σοκαρισμένοι το προηγούμενο διάστημα, η κοπέλα έφτασε στην άκρη του γκρεμού, έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή της πάνω από τον τάφο του αγαπημένου της. Αν δεν ήταν εκεί ο Άρης να την αρπάξει από τα χέρια του χάρου, σήμερα θα θρηνούσαμε την πρωταγωνίστριά μας.
Η Αλίκη δεν έβρισκε καμία παρηγοριά, αφού αυτός ο άντρας ήταν όλη της η ζωή. Η αντίδρασή της όταν τον βλέπει ξαφνικά μπροστά της, ζωντανό και υγιή, είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Αντί για την αγκαλιά που όλοι ονειρευόμασταν, βλέπουμε μια γυναίκα που “έσπασε” από τον θρήνο να ζητάει εξηγήσεις με μια βία που πηγάζει από τον απόλυτο πόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του pythia.gr, η επίθεση που του εξαπολύει δεν έχει προηγούμενο, καθώς αισθάνεται προδομένη από τον άνθρωπο για τον οποίο ήταν έτοιμη να πεθάνει.
Η σύγκρουση και το τραγικό δίλημμα της Αλίκης
Το ρεπορτάζ λέει πως τα λόγια της θα ηχούν για καιρό στα αυτιά μας. Με δάκρυα στα μάτια και την ψυχή κομμάτια, του φωνάζει την αλήθεια της:
«Εγώ σε είχα τόσο καιρό για νεκρό κι εσύ ζεις, με άφησες στο σκοτάδι να υποφέρω. Πώς μπόρεσες; Ξέρεις πόσο πονούσα; Πέθανες εσύ και πέθανα κι εγώ μαζί σου!»
Ο Πέτρος προσπαθεί να αμυνθεί, εξηγώντας πως ήταν αναίσθητος και βαριά τραυματισμένος, ενώ οι συνθήκες δεν του επέτρεπαν να επικοινωνήσει μαζί της για να μην κινδυνεύσει η ζωή της. Όμως, για την Αλίκη, το γεγονός ότι εκείνος ζούσε κι εκείνη βίωνε την κόλαση της απώλειας, είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα.
Και κάπου εδώ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Η ηρωίδα νιώθει τρομερές τύψεις απέναντι στον Άρη. Παρόλο που η καρδιά της ανήκει ολοκληρωτικά στον Πέτρο, ο Άρης ήταν εκείνος που στάθηκε σαν βράχος δίπλα της, τραυματίστηκε σοβαρά για να την προστατεύσει και παραλίγο να χάσει τη ζωή του για χάρη της. Η ανατροπή αυτή ήταν γραμμένη από καιρό και τώρα η Αλίκη βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άντρες που θα έδιναν τα πάντα για εκείνη, την ώρα που η ίδια προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της ύπαρξής της.
