Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα είναι συγκλονιστικές καθώς η Ματούλα παίρνει δραστικά μέτρα για να σώσει την κόρη της. Η αγωνία φτάνει στο αποκορύφωμά της με το φινάλε της σειράς, όπου ένας φόνος και η φυγή ενός ζευγαριού φέρνουν ριζικές ανατροπές.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στέλνει το Χρήστο στα θυμαράκια

Ο Ντίνος και η Αμαλία, που ποτέ δεν έπαψαν να είναι ερωτευμένοι, παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να φύγουν μακριά από όλους. Ο Σίμος παραμένει φυλακισμένος, ενώ η Αμαλία ανακοινώνει στην Μιράντα την πρόθεσή της να φύγει. Η Μιράντα εκπλήσσεται, αλλά κατανοεί ότι δεν μπορεί να εμποδίσει την ευτυχία της κόρης της και αποφασίζει να μείνει δίπλα στον Χριστόφορο. Εν τω μεταξύ, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, η Ματούλα και η Στέλλα βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αποφασίζουν να στείλουν ένα γράμμα στην Αμαλία ζητώντας τη βοήθειά της.

Ο Χρήστος, αν και φαίνεται ψύχραιμος, ετοιμάζεται να χτυπήσει τη Στέλλα νομίζοντας ότι το γράμμα δόθηκε στην Αμαλία. Η Ματούλα, για να προστατεύσει την κόρη της, πυροβολεί τον Χρήστο, ο οποίος πέφτει νεκρός σε μια λίμνη αίματος. Έτσι οι δυο γυναίκες γλιτώνουν απο τον δυνάστη τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ