Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αναστατώνουν τον κόσμο γύρω της όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς. Κάθε λάθος που κάνει φέρνει ανεπανόρθωτες συνέπειες. Μετά το περιστατικό που οδήγησε στον Χριστόφορο στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα που προέρχεται από αυτήν, η σύλληψή της από την αστυνομία φαίνεται αναπόφευκτη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στέλνει το ίδιο της το αίμα φυλακή

Ο Χριστόφορος μάχεται για τη ζωή του και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Η επιβίωσή του είναι το κλειδί για την ίδια τη Βικτώρια, καθώς αν δεν τα καταφέρει και πεθάνει θα την οδηγήσει σε αναπόφευκτη καταδίκη σε θάνατο. Σε μια προσπάθεια να ανατρέψει τη μοίρα της, η Βικτώρια κατευθύνει το ενδιαφέρον των αρχών προς τον Σίμο, με σκοπό να αποσπάσει την προσοχή από τον εαυτό της. Η επιτυχία αυτής της ενέργειας θα κρίνει το μέλλον της.

Την ίδια στιγμή, η Αμαλία βιώνει την απελπισία της μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τον πατέρα της. Η ανάγκη για απόδραση από αυτό τον κόσμο κρίνεται αναπόφευκτη. Όλες οι ζωές συνδέονται σε ένα αβέβαιο νήμα. Η Βικτώρια, η Αμαλία και ο Χριστόφορος συνδέονται από μια πολύ λεπτή γραμμή που κρατά ζωντανές τις ελπίδες τους. Ποιος θα επιβιώσει και ποιος θα αντιμετωπίσει την τελική του καταστροφή, αυτό είναι το ερώτημα που κρέμεται στον αέρα καθώς η σειρά συγκλίνει προς το τέλος της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ