Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σε λίγες μέρες θα φτάσουμε στο φινάλε της σειράς που μας συντρόφευσε για δυο σεζόν, όπου η Στέλλα θα έχει ένα δραματικό τέλος. Στην αναζήτησή της για πατρική φιγούρα, η Στέλλα στράφηκε στον Χρήστο, αλλά γρήγορα ανακάλυψε το άρρωστο μυαλό του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Στέλλας

Προκειμένου να σωθεί, χρησιμοποίησε κάθε δυνατό μέσο, φτάνοντας τελικά στο σημείο να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει. Παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε η Στέλλα, η μητέρα της, η Ματούλα, αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη και να θυσιαστεί για εκείνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ματούλα σκέφτηκε να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει ότι σκότωσε τον Χρήστο για να προστατεύσει τη Στέλλα. Η Στέλλα, φοβούμενη ότι δεν θα τις πιστέψουν, πρότεινε να εξαφανίσουν το πτώμα.

Στα επόμενα επεισόδια, η Ματούλα παραδίδεται στην αστυνομία και καταθέτει ότι εκείνη σκότωσε τον Χρήστο για να σώσει τη Στέλλα από την κακοποίησή του, με αποτέλεσμα η Στέλλα να απελευθερωθεί. Η Στέλλα, όμως, δεν σταματά να δημιουργεί προβλήματα. Η συμπεριφορά της προκαλεί νέα ένταση στον Χριστόφορο και την Αμαλία. Επιπλέον, το ημερολόγιο του Χρήστου αποκαλύπτει κρυφά μυστικά και βοηθά στη λύση εκκρεμών υποθέσεων. Τελικά, η Στέλλα θα καταλήξει σε ψυχιατρείο, ενώ η Ματούλα θα μείνει με την Μιράντα και τον Χριστόφορο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ