ΔΙΑΡΡΟΗ Survivor διαρροή 14-2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου! ΞΑΝΑ!!!

Survivor spoiler διαρροή 14/2: Live μετάδοση το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Πάμε να δούμε πόντο-πόντο όλα τα ματσαρισματα. Παρέα.

Survivor spoiler διαρροή 14/2

Survivor spoiler διαρροή 14/2: Το Survivor είναι και πάλι στις επάλξεις. Κι εμείς φυσικά είμαστε στην παρέα σας για να τα δούμε όλα. Μα όλα. Όπως πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει και με όλα όσα πρέπει.

Κυριακή λοιπόν, με τη Μήδεια να έχει φτάσει ως την Αθήνα, αλλά με εμάς στη θέση μας. Έτοιμη να παρακολουθήσουμε ένα ακόμα αγώνισμα με έπαθλο φαγητό στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μας έλειψαν τα αγωνίσματα τις τελευταίες μέρες.

Έχουμε και ντέρμπι σήμερα. Αφού ολοκληρωθεί λοιπόν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σας περιμένω όλους ανεξαιρέτως στο παρεάκι. Με τα σχόλιά σας εννοείται και όλα τα… κομφόρ και τα συναφή.

Αν βιάζεστε να μάθετε ποιος είναι ο νικητής, αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου στο Survivor της Κυριακής. Αν πάλι θέλετε να το πάμε ήρεμα κι ωραία, εδώ είμαστε.

Μέχρι να σφυρίξει την έναρξη ο Γιώργος Λιανός, πάμε να δούμε το αποκλειστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η παραγωγή στα social του παιχνιδιού.