Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικά, καθώς ο Αντρέας βρίσκεται στο σκοτάδι έξω από το σπίτι της Καλλιόπης, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να εκτελέσει το σχέδιό του.

Σασμός – Ομολογεί τον φόνο λίγο πριν ξεψυχήσει

Όταν επιτέλους βρίσκει την ευκαιρία, χτυπάει την πόρτα και ο Ρούσσος, απροετοίμαστος, τον υποδέχεται με αγωνία και αναμονή. Από απόσταση, η Άννα παρατηρεί τους δύο άντρες να έχουν έντονη συζήτηση και επικοινωνεί άμεσα με τον Μαθιό. Αυτός, χωρίς δεύτερη σκέψη, μπλέκεται για να αποτρέψει την τραγωδία. “Άφησε το όπλο, Αντρέα. Τι κάνεις; Θέλεις να σκοτώσεις τον πατέρα σου;” φωνάζει, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα. Αντί να υποχωρήσει, ο Αντρέας επιμένει ότι ο Ρούσσος δεν είναι ο πατέρας του, αλλά ο εχθρός του.

Καθώς η ένταση ανεβαίνει, ο Μαθιός προσπαθεί να πάρει το όπλο από τα χέρια του Αντρέα. Αλλά αυτός αρνείται να υποχωρήσει και σε λίγα δευτερόλεπτα, ο θόρυβος του πυροβολισμού συγκλονίζει τον αέρα. Ο Μαθιός καταρρέει τραυματισμένος, ενώ ο Αντρέας στρέφει το όπλο του στον Ρούσσο. “Ήρθε η σειρά σου τώρα,” του λέει με κρύα αποφασιστικότητα. Απροετοίμαστος, ο Μαθιός μπαίνει μπροστά και δέχεται το μοιραίο πυροβολισμό, καθώς ο Αντρέας καταρρέει αναίσθητος στο έδαφος.

Ο παπάς φτάνει γρήγορα στο σημείο και βλέπει την τραγική σκηνή. Καλεί άμεσα ασθενοφόρο για τον Μαθιό και τον Αντώνη, που έχει φτάσει επίσης στο σημείο. Προτού να χάσει τις αισθήσεις του, ο Μαθιός πιάνει το χέρι του Αντώνη και του ψιθυρίζει. “το Στεφανή, εγώ…εγώ τον σκότωσα“ και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ