Πανικός επικράτησε χτες στο συμβούλιο του MasterChef μετά την ομαδική διαδικασία.

Αφορμή η άσχημη για πολλούς συμπεριφορά του Ιωάννη εναντίον των συμπαικτών του που σχολιάστηκε δεόντως και από τους φίλους του ριάλιτι στο Twitter.

Απόψε στη διαδικασία της ψηφοφορίας ο Διονύσιος πήρε πρώτος τον λόγο κάνοντας πράξη αυτό που προανήγγειλε νωρίτερα στους συμπαίκτες του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εξηγεί ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.

Πρώτος έδωσε την ψήφο του ο Ιωάννης στη Μαρία Φίλογλου και τη Μαρία Λαζαρίδου. Ο Διονύσιος υπέδειξε την Ανούς και τη Μαρία Φίλογλου. Η Χριστίνα τον Παύλο και τον Πάνο, ο Αντώνης τη Μαρία Φίλογλου και τον Κωστή.

Συνέχισε ο Παύλος που «κάρφωσε» τον Πάνο και τη Μαρίνα, ενώ τον ακολούθησε η Μαρία Λαζαρίδου. που έδειξε τη Μαρία Φίλογλου. και τον Κωστή. Η Ανούς υπό κανονικές συνθήκες θα ψήφιζε τον Ιωάννη και τον Διονύσιο αλλά εν τέλει τις έδωσε στον Αντώνη και τη Μαρία Λαζαρίδου.

Τη Λία και τη Μαρία Λαζαρίδη έβγαλε στον τάκο ο Πάνος ενώ η Λία ψήφισε τον Αντώνη και τον Κωστή.

Η Μαρία Φίλογλου προτού δώσει τους υποψήφιούς της εξέφρασε την απογοήτευσή της στο πρόσωπο του Ιωάννη. Αμέσως μετά, «κάρφωσε»τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Πάνο.

Ο Κωστής  έδωσε την ψήφο του στη Μαρία Λαζαρίδη και τον Αντώνη ενώ η Μαρίνα υπέδειξε τη Λία και τη Μαρία Λαζαρίδου.

Προέκυψε τριπλή υποψηφία όμως ανάμεσα στον Αντώνη, τον Πάνο και τον Κωστή και ο Ιωάννης ως αρχηγός κλήθηκε να λύσει τον γόρδιο δεσμό. Έτσι, διάλεξε τον Κωστή για να μην πληγώσει και πάλι τον καλό του φίλο Αντώνη.

Επομένως, δίπλα στη Χριστίνα θα διαγωνιστούν στη δοκιμασία αποχώρησης ο Κωστής και η Μαρία Λαζαρίδου.