Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς υπόσχεται να μας καθηλώσει με ανατροπές και δραματικές εκπλήξεις που αφορούν πρόσωπα και γεγονότα. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε αφήνοντας το κοινό με πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία η νέα σεζόν θα απαντήσει μέσω της αναδρομής στο παρελθόν και της ανακάλυψης του μέλλοντος.

Η Μάγισσα – Το Παρελθόν Αποκαλύπτεται

Οι παλιοί και οι νέοι πρωταγωνιστές θα συνεργαστούν, συνδυάζοντας το παρελθόν και το μέλλον σε μια ενιαία ιστορία. Το βασικό καστ της σειράς, μαζί με τους αινιγματικούς ρόλους τους, θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής. Στα πρώτα επεισόδια, θα μεταφερθούμε στο 1910, όπου ο Ανδρέας Λάσκαρης, δισέγγονος του Μάρκου και της Θεοφανώς, επιστρέφει στη Μάνη με σκοπό να πουλήσει τον οικογενειακό πύργο. Ωστόσο, η επιστροφή του θα φέρει στο φως ένα άγνωστο παρελθόν.

Κατά την αναζήτησή του για τις ρίζες της οικογένειάς του, θα βρει έναν γρίφο, η λύση του οποίου θα μπορούσε να ελευθερώσει τη γενιά του από ένα καταραμένο χάρισμα. Η πορεία του θα τον οδηγήσει πίσω στο 1710, στην εποχή όπου οι δυνάμεις του καλού και του κακού συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα επανέλθουμε στην αρχή της ιστορίας, ζώντας την εξέλιξη των γεγονότων που καθόρισαν το μέλλον των ηρώων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ