Η Μάγισσα – Το νέο τρέιλερ της σειράς “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά” αποκαλύπτει μια έντονη σκηνή όπου η Πανδώρα Μοντιλιάνι, ερμηνευμένη από τη Μαρία Κίτσου, εκδηλώνει την έλξη της για τον Σίλβιο Εσπόζιτο, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η Μάγισσα – Το Νέο Τρέιλερ προδίδει τα πάθη της

Η σκηνή προκάλεσε αίσθηση, καθώς η Πανδώρα κρυφοκοιτάζει τον Σίλβιο ενώ αυτός είναι ημίγυμνος στο μπάνιο. Το τρέιλερ κυκλοφόρησε από τον ΑΝΤ1, προκαλώντας ενδιαφέρον για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Κατά τη διάρκεια της σκηνής, η Λεώνη, ρόλος που υποδύεται η Γιούλικα Σκαφιδά, πλησιάζει την Πανδώρα και της αναφέρει ότι όλες οι γυναίκες θα ήθελαν τον Σίλβιο στο κρεβάτι τους. Η Πανδώρα αντιδρά με ανησυχία, υπονοώντας ότι κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία θα αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια.

Ο χαρακτήρας της Πανδώρας παρουσιάζεται ως σκοτεινός και αινιγματικός, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η ίδια η Μαρία Κίτσου στις δηλώσεις της. Η Πανδώρα περιγράφεται ως μια Ελληνίδα από την Πάργα, παντρεμένη με τον Τζουζέπε Μοντιλιάνι, έναν ερετό άνδρα. Ο χαρακτήρας της είναι ντόμπρος, ειλικρινής και αινιγματικός, αποκαλύπτοντας σταδιακά τις κρυφές πλευρές της. Η άφιξη της οικογένειας Μοντιλιάνι στη Μάνη, το 1710, φέρνει μαζί της υπερφυσικές δυνάμεις και ανατροπές.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δηλώνει ότι ο Σίλβιο Εσπόζιτο, τον οποίο υποδύεται, είναι Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο, στρατιωτικός που μετατέθηκε πριν από έναν χρόνο. Ο Σίλβιο, παντρεμένος με τη Ρενάτα, απολαμβάνει την καλή ζωή και διατηρεί καλές σχέσεις με τους Μανιάτες, γεγονός που προσθέτει πολυπλοκότητα στην ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ