Η Μάγισσα – Η σειρά “Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά” προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του β κύκλου στα μέσα Οκτώβρη. Η Λεώνη, που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, προκαλεί αναταράξεις στην περιοχή της Μάνης το 1710. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η αδιάκοπη πάλη για δύναμη και επιρροή, η οποία πυροδοτεί μια σύγκρουση μεταξύ του ορατού και του αόρατου κόσμου, της πραγματικότητας και της φαντασίας, της πίστης και της αμφιβολίας.

Η Μάγισσα – Το μυστικό της Λεώνης στο φως

Η Γιούλικα Σκαφιδά υποδύεται τη Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιό που ταξιδεύει με τον θίασό της σε διάφορα μέρη. Η συνάντησή της με την Πανδώρα, την οποία ερμηνεύει η Μαρία Κίτσου, οδηγεί την ιστορία σε επικίνδυνες ατραπούς. Η Πανδώρα, που ζει στην Μάνη και κρύβει τον έρωτά της για τον Σίλβιο Εσπόζιτο (τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου), αρχίζει να μπλέκεται σε μια κατάσταση γεμάτη μυστήριο και ένταση. Στο teaser, η Λεώνη πλησιάζει την Πανδώρα και της δηλώνει πως όλες θα ήθελαν τον Σίλβιο στο κρεβάτι τους, γεγονός που ταράζει την Πανδώρα, φανερώνοντας πως η ίδια κρύβει πολλά.

Αυτά τα μυστικά πρόκειται να αποκαλυφθούν σταδιακά μέσα από τα επεισόδια της σειράς. Η Γιούλικα Σκαφιδά, σε δήλωσή της κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1, περιέγραψε τη Λεώνη ως μια απόκοσμη ηρωίδα με μεταφυσικά χαρακτηριστικά, αλλά και ανθρώπινες ευαισθησίες. Παρά το σκοτάδι που την περιβάλλει και την εχθρότητα που προκαλεί στους άλλους χαρακτήρες, η ηθοποιός ελπίζει ότι το κοινό θα αγαπήσει τη Λεώνη γι’ αυτό το σκοτεινό της βάθος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ